Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.11.2009, 10:52:34
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marimira Vezi mesajul
Eu sunt o sentimentalista si o visatoare care insista sa creada ca acest forum nu este un "Concurs cine stie castiga" cu premii in bani si ca toate stiinta noastra si toata instruirea noastra teologica nu valoareaza prea mult daca nu avem rabdare cu omul de langa noi..care poate fi mai plugar, mai TESA, MAI PROLETAR...si ..acestia nu pot si ei sa-si exprime un punct de vedere ...nu pot interveni in discutie ...pt.ce? ...ca spune Sl.Apostol Pavel ...ca daca cel care nu seintelege ..sa-l trimitem la preotii bisericii..?! Il trimitem pt. ca drumul catre Mantuitorul care este Calea, Adevarul si Viata merge doar prin biserica si duhovnic..dar daca un om , aproapele noastru apeleaza la ajutorul nostru...in continuare..noi ca buni si informati crestini ce suntem...de ce sa-i spunem ..ne sacai..ne deranjezi...nu intelegi...de ce nu avem rabdare, dragoste, cuvinte calde...sa-l lamurim ..oricai ani ar intreba..el..?
De ce sa ne plictisim de aproapele nostru?
Va rog sa-mi explicati acceptiune dvs.despre acest forum...suntem cumva la Cercul Teologilor Romani...la Concursul cel mai bun castiga...de ce este nedemn sa fim rabdatori cu aproapele..sau de ce sa-i raspundem intr-o maniera care sa-l raneasca sufleteste...de ce nu putem incerca sa-l facem sa simta bucurie din felul in care il lamurim noi....eu am avut impresia(gresit?!) ca pe acest forum oameni se pot ajuta sufleteste, intari, invata....ridica...dar se pare ca am ajuns in alta parte! Si ca nu pot posta decat cei eruditi! Ei intre ei..proletarii.TESA,plugarii nu prea au ce cauta pe aici de ce sa spuna si ei ce-i doare...!Afara din forum...!
Draga mea surioară întru Hristos/ Te rog să-mi permiți să intervin pentru o micuță corecție.
Fratele Zaharia a spus că dumnealui are pretenție la persoanele care folosesc internetul și care în marea lor majoritate au mai multă pregătire decât un om simplu care nu știe să comunice prin intermediul acestuia.
Toți care accesăm acest forum am fost la un moment-dat ispitiți într-un fel sau altul deoarece Dumnezeu este pretutindenea .chiar și pe aici dar,nici vrăjmașul nu doarme.
De ce să te superi și să adaugi pe lista celor cu care nu ești în armonie încă un suflet?Mai este puțin și vine postul Crăciunului...!!!
Culege cele bune de pe forum,nu pune la inimă atunci când cineva încearcă să îndrepte o ideie strâmbă și mergi mai departe alături de noi.Te asigur de toată stima și dragostea mea

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A arunca vina unii pe altii! cristiboss56 Din Vechiul Testament 43 07.06.2011 19:40:27
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
Forumul nostru omulet Biserica Ortodoxa si Massmedia 479 04.11.2009 15:39:44
Unii pentru altii sa ne rugam! LapetiteMoc Umanitare 13 08.08.2009 16:34:44