Citat:
În prealabil postat de windorin
Daca Domnul ar starpi tot omul care face nelegiuri fata de cele sfinte, am ramane atat de putini in viata.
Doar ca Dumnezeu nu e ca omul, razbunator, ci este Tata, si inca unul mult iubitor, mai mult decat oricare alt tata.
Cand copilul iti strica un obiect din casa, oare il dai afara si il bati ?!
|
1.Vrei sa spui ca incalcare voii Sale nu constituie razvratire ?
Razvratire inseamna atunci cand cineva alege deliberat sa nu asculte. Este tot una cu impotrivirea, neascultarea, sfidarea unei legi si totodata a acelora care le/au intocmit.
2. Sa lamurim un lucru. In topic-ul de fata eu nu discut despre un lucru oarecare, asa cum reises inteles din exemplul tau! Ci eu vorbesc despre cel mai elogiat obiect al catolico/ortodoxismului! Eu zic ca nu e tot una. Si zic nu pentru ca vreau sa gandesc asa, ci pentru ca sunt obligat de legile ratiunii corecte sa inteleg astfel.
Dar intrebarea ta putin pripita, ma ajuta sa iti pun o intrebare la subiect. Asa dar te intreb : Daca strici crucea din casa parintelui, sau din biserica preotului, vrei sa ma convingi ca nu te vor da afara si ca nu te vor lua din suturi si palme dupa ceafa? Asta in cazul in care ai scapa ieftin.
Intrebarea ta retorica isi va castiga veridicitatea atunci cand tu vei face lucrul acesta si parintele sau preotul te vor privi cu ingadiunta si iti vor zice : "Domane iarta-l caci nu stie ce face!" Apoi iti vor pute patrasirul sau sutana in cap si tu te vei marturisii ca te lepezi de satana.