Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2009, 16:54:48
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Ai fost intrebata cu scopul de a intelege mai bine ritul ortodox, sau doar pentru a te pune in incurcatura?????? Astia au miscurici, nu pot discuta despre nimic altceva si abia asteapta sa inceapa razboiul.

Si eu am participat odata la o conferinta ecumenica( pe vremea aia chiar nu stiam prea multe despre ecumenism) si eu cu prietena mea ne-am imprietenit oarecum cu niste fete adventiste. Astea ne-au invitat la ele in camera, si cum vorbeam si noi ca fetele... ce crezi, deodata s-au transformat in balauri care scuipau foc prin priviri...si au inceput focul armat " Voi de ce va machiati, de ce mergeti la discoteca, la noi in Biblie asa este scris, la voi nu e asa? Noi facem asa si pe dincolo...voi ortodocsii de ce faceti aia si aia...?" si eu eram cat pe ce sa imi fac o mare cruce si sa le spun "Piei satanooooooo!!!!!!", daca mai aveam si ceva aghiazma la mine cu siguranta faceam un grill ...insa oricum ideea e ca ceva nu e regula cu ei, pastorii ii obliga sa faca prozelitism si urla ca niste animale salbatice, nestiind pe care sa apuce...asta e parerea mea!

Nu te lasa antrenata in discutii de genul, daca simti ca scopul nu e acela de a afla ceva nou si a intelege lucrurile, pentru ca nu vei scapa niciodata, si asta pentru ca mintile odihnite si trainarite de pastor toata ziua pot debita multe....

Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un raspuns va rog ! cristian98 Botezul 10 08.01.2013 01:11:14
un răspuns..! myself00 Generalitati 5 16.03.2012 17:17:29
raspuns verona Generalitati 2 23.10.2006 19:44:56
raspuns pompi Vrajitoria 1 06.07.2006 15:20:47