Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2009, 23:17:22
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2009
Implicit

Lacrimi multumesc pentru "aprecieri".As putea si eu sa aduc astfel de "aprecieri",dar nu obisnuiesc sa fac asemenea lucruri.Asta e,eu ii respect pe oameni,dar nu le cer obligatoriu ca ei sa ma respecte pe mine.Asta tine de fiecare in parte.Eu am o vorba:respectul nu se cere,se da.
Mai intai cerceteaza lucrurile si apoi vina cu afirmatii.Biblia exista inca de la primii crestini asta daca ne referim la Vechiul Testament.Fii sigura ca evreii ca si neamurile dupa jertfa lui Isus,stiau ce inseamna sa faci voia lui Dumnezeu.Evreii aveau legea pe care o respectau cu strictete si toti o cunosteau de la cel mai mic pana la cel mai mare,iar neamurilor prin epistole li se spunea cum sa traiasca.Pai ce inseamna biblia noastra de acum?Vechiul Testament,evangheliile si epistolele scrise de apostoli,pe care primii crestini le cunosteau foarte bine.
Eu nu fac afirmatii fara dovezi,evit asemenea lucruri si chiar de am avea dovezi uneori este mai bine sa ii facem pe ceilalti sa isi dea singuri seama ca gresesc si sa se indrepte decat sa le spunem in fata cum sunt.Tu in 3 randuri m-ai facut si fanatic si inchis la minte si ca nu judec.Vorbesti despre fanatism,cine iti citeste postarea ce poate sa creada despre tine?Fanatic printre altii inseamna si intolerant.Cum pot fi eu intolerant daca am afirmat si afirm ca nu religia mantuieste,ci credinta?Am spus eu ca doar o religie anume mantuieste,cum spun altii?Eu nu afirm astfel de lucruri,dar "curios lucru" sunt considerat fanatic.
Oricum multumesc pentru "aprecieri".Uite ca sa implinesc biblia care spune ca daca cineva iti da o palma sa intoarcem si obrazul celalalt,eu nu iti voi raspunde cu aceeasi moneda,cum poate te astepti,ba mai mult pot sa spun lucruri bune despre tine.Oare de ce as proceda altfel?Nu am nimic cu tine,te apreciez ca ai venit pe acest forum pentru a afla mai multe,din pseudonimul tau observ ca nu esti intr-o stare sufleteasca prea buna si nu iti doresc decat sa devii fericita.Nu pot sa spun despre tine decat lucruri bune,despre cele rele nu este treaba mea sa vorbesc.Nu te cunosc si nu vreau sa gresesc.

Last edited by Totpeetor; 17.11.2009 at 23:23:05.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10