Citat:
Tu stii ca biologia a recunoscut ca nu e sigura de teoria evolutionismului ca e doar o teorie?
|
Sursa, te rog. Aia unde "biologia" a recunoscut.
Citat:
Sper ca stii ca unii oameni de biologie au falsificat unele dovezi pe care leau gasit au adaugat la un craniu gasit o mandibula de om.
|
Daca vorbesti de Piltdown man, frauda a fost demascata tot de stiinta. Stiinta are un mecanism auto - corector pe are religia nu il va avea vreodata, pentru ca nu-i asa, religia are intotdeauna dreptate. Chiar si cand se contrazice pe sine.
Citat:
Tu crezi ce spun vechii oameni de stiinta fara sa faci tu experimentul
|
Ce experiment? Ai tu laborator de gentica/paleontologie/biologie/geologie si altele acasa la tine? Eu n-am.
Citat:
dar nu vrei sa crezi ce spune Biblia
|
Si tu si eu citim biblia. NU tragem aceleasi concluzii, insa.
Citat:
diferenta dintre eii si oamenii ca tine este ca eii credinciosii accepta si stiinta bineinteles pina la un punct dar oamenii ca tine (nu oamenii de stiinta e o mare diferenta intre eii si voi)nu pot sa accepte pentru ca se cred superiori celor credinciosi.
|
Nu are nici o legatura cine aduce argumentele, ci valoarea lor. Si da, argumentele stiintei sunt valoroase, pentru ca se bazeaza pe dovezi, nu pe credinta si wishful thinking.