Iarta-ma !!
Si ce o sa ma invete viata ma rog? si maicamea cand i-am spus la 12 ani ca toata credinta asta mi se pare o mare prostie, a zis las asa vezi cand o sa cresti mare o sa intelegi, si ce am inteles e ca e o prostie si mai mare decat credeam, iar ideile care le-am prezentat sunt sustinute de toti marii ganditori iluministi vazuti de intreaga lume ca marii progresiti ai umanitatii.
Ai incercat macar sa citesti ce am scris acolo? poti sa-mi dai un contrargument?[/quote]
Intradevar poti citi mult, dar sa citesti si ce trebuie, dupa mine nicaieri nu gasesti exemple mai demne de urmat decat in Biblie = Cartea Sfanta, nu gasesti sfaturi mai bune pentru viata decat acolo, aceasta ar trebui sa fie cartea de la capataiul fiecarui om. Intradevar vezi in multe exemple din viata sfintilor parinti, unde iti arata ca multi oameni pentru a ajunge la credinta trebuie sa li se intample ceva in viata care sa-i marcheaze. Unii dimpotriva se nasc cu dorinta de al cauta si al urma pe Mantuitorul Nostru. Sper sa-ti ajute Bunul Dumnezeu si Domnul nostru, sa gasesti pana la urma calea spre EL. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|