![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
I.:))....ok...deci sa incep si eu..ca tot a adus cineva aminte de Big Bang....s-a demonstrat ca Big Crunch-ul NU POATE AVEA LOC deoarece Universul este in expansiune accelearata....ok dar o sa veniti voi si o sa spuneti ca din cauza vitezei luminii, careia ia luat vreo cateva mil. de ani sa ajunga sa o vedem noi..veti spune ca s-a intamplat in trecut...dar daca s-a intamplat expansiunea aceea rapida..(citit pe nasa.gov si va convingeti)..inseamna ca Universului ii este destinat sa se extinda la infinit..si sa sfarseasca intrun Big Freeze...ca si concluzie..tot ce are un inceput are si un sfarsit..nu exista un sfarsit fara un inceput...deocamdata,ce a fost inainte ce Big Bang nu poate fi explicat,nu se stie de unde a venit singuralitatea.Cea mai convenabila solutie este creationismul.Sunt fizician si stiu ce vobresc.A doua chestie ce respinge un unviers ciclic este a doua lege a termodinamicii.
II. Sa vina cineva sa imi explice cum o femeie care vorbea cu Dumnezeu,..atentie:NU A MANCAT TIMP DE 56 DE ANI NIMIC..NICI APA..NIMIC!cautati pe internet cu siguranta o sa gasiti.Aceasta intamplare este impotriva legilor naturii. III.Sa imi explice cineva levitatia sau zborul unui parinte catolic in jurul unuei Manastiri(cautati din nou pe net si o sa gasiti, nu fak neaparat referire la crestinism..levitatia apare cel mai des la demonizati...si cum noi consideram religia Budista si Hinduista ca si religii in care se venereaza diavolul ..va las pe voi sa judecati cu mintile voastre iluministe); IV.Sa imi explice cineva fenomenul LVM(Tinand cont ca nici drogurile ca ketamina,nici absenta oxigenului,nici nervul optic etc. pot cauza aceste experiente(Sunt f bn documentat si pot aduce dovezi impotriva ateilor ,stati linistiti..); V.Intoarcerea raului Iordan ....cautati video pe youtube.Este impotriva legilor fizicii ce se intampla acolo. Va mai aduc mai incolo si altele...acuma deocamdata nu am chef...asta asa de incalzire doar >:) Hai la rev. Last edited by Am_fost_ateu; 10.01.2010 at 15:10:32. Motiv: Pentru infundarea gurilor copilasilor obraznici.(ptr atei) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|