Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2010, 18:11:06
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Nu sunt parinte....

Daca suntem pe un forum ortodox,nu inseamna ca ne potrivim ca fire pentru o lucrare...
Iar ceea ce ai promis aici,daca vei ajunge la concluzia ca nu a fost ceva realizabil,nu e un pacat daca renunti..

Dumnezeu ne cere sa Il iubim pe El si pe aproapele nostru...Restul va adauga El

Asta de fapt am si vrut sa adaug,ca Dumnezeu va salva Romania nu datorita rugaciunilor noastre ,ci El va conduce destinele acestei tari asa cum Va crede de cuviinta..

Noua nu ne cere decat un lucru: sa ne pocaim de pacatele noastre si sa-L iubim.....

De ce nu facem mai intai asta,ceea ce ne cere El,si apoi alte proiecte? Nu ne ascundem de noi insine?
Si cine spune ca nu facem acest lucru? Nu ar fi frumos sa incepem sa ne laudam... dar nici sa aruncam cu pietre in altii.
Pentru mine aceasta discutie nu e decat inca o ispita, ca sa nu facem ce ne-am propus. Atata doar, ca atunci cand imi propun un lucru bun, il si duc la bun sfarsit, chiar daca prin absurd voi fi nevoita sa fac singura toata Psaltirea.
Te rog sa ma ierti, Daniel; am retinut gresit ca esti preot.
Ar fi indicat sa se mai completeze cu date profilul personal, caci uite, as fi vrut sa vad ce varsta ai si nu scrie nimic. Am mai avut odata discutii interminabile cu un tanar de 20 ani, eu afirmand una, la cei 60 de ani ai mei, si el alta. Pana la urma ne-am lamurit, ca el vorbea ca unul aflat mai la inceputul vietii, iar eu fiind mai spre apusul ei. Credinta insa nu depinde de varsta omului.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Salvati Copenhaga! andreicozia Generalitati 7 03.01.2010 04:45:16
salvati o viata andreicosminus Umanitare 0 30.12.2009 17:57:32
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! heaven Umanitare 8 10.09.2009 21:13:19
Salvati Iconostasul de la Cotroceni simona76 Stiri, actualitati, anunturi 1 26.03.2009 09:56:37
salvati un suflet bm Generalitati 18 02.09.2007 15:10:53