![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cu cat il ascult mai mult, cu atat mai putin inteleg. Si-mi este clar macar ca nu inteleg deoarece nu am trait acea iubire.. e ca si cum i s-ar vorbi orbului despre lumina. Iubirea de care se vorbeste acolo este o VIRTUTE nu un sentiment omenesc. Nu are nimic de-a face cu ce numim noi in mod cotidian iubire. 2. In prag de post redeschidem discutia despre curatenia relatiilor trupesti. Eu zic asa: oricat de mirifica, curata, inaltatoare ar fi dragostea dintre soti, daca este post ea devine pacat. Si cu asta se termina discutia. Tu reproduci vorbele sarpelui: A zis Dumnezeu sa nu mancati din nici un pom din rai? = sunt relatiile trupesti rele? Observi generalizarea draceasca? 3. Relatiile trupesti au fost "lasate" ca urmare a pacatului. Mai precis poate ca barbatii si femeile ar fi devenit inamici (din ratiuni religioase - muscarea marului..) daca nu s-ar fi lasat atractia dintre ei. Parerea mea. Sexualitatea nu este o necesitate. Este un sistem de control, daca vrei (ca sa nu fim ispititi, din cauza starii noastre patimase). 4. Citat:
5. Citat:
dracii nu dorm, nu au odihna, nu au mila... Numai noi ne culcam pe o ureche ca "iubim si nu gresim". |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Tradarea tarii este atunci cand o impovarezi cu datorii | hydro314 | Generalitati | 10 | 13.06.2013 11:26:28 |
| Care este menirea omului pe pamant? | sophia | Din Vechiul Testament | 29 | 22.11.2009 11:17:57 |
| Este iubirea lui Dumnezeu nemarginita ? | mq | Generalitati | 93 | 12.10.2007 15:29:44 |
| Care este misiunea oamenilor pe pamant? | Andreea_Oana | Generalitati | 14 | 27.06.2007 15:01:51 |
|
|