Citat:
În prealabil postat de AlinB
Altii au trecut chiar prin mai multe socuri de genul asta, si-au revenit, sunt casatoriti si mai fericiti ca niciodata fata de cum erau (mai mult sau mai putin pe) alaturi de fostele "iubiri".
Intr-adevar, e regretabil cum au decurs lucrurile si intr-un fel de necrezut o astfel de schimbare la 180grade, dar asta e, cel mai bine sa te impaci cu situatia.
E o foarte buna ocazie sa-ti indrepti mai mult atentia spre Dumnezeu acum, ti-ai pus prea multe sperante intr-un simplu muritor..
|
El era singura persoana cu care vorbeam,imi stia gandurile,framantarile,cand sunt trista sau bucuroasa,iar eu il recunoasteam din 1000, acuma a ramas un gol imens...As fi putut baga mana in foc pentru el,iar daca cineva mi-ar fi spus ca ne vom desparti as fi fost in stare sa-l strang de gat.Si pentru ce totul?Pentru un motiv prostesc si neadevarat..Eu vad acest lucru si nu doar eu,am spus ca eu fiind subiectiva vad lucrurile altfel,dar pana si apropiatii mei,pana si preotii cu care am vorbit imi dau dreptate...Mi-e ciuda pe acel preot..sincer...Doamne iarta-ma,nu-i bine sa spun ceva rau despre un preot,dar sunt prea inversunata.