![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
BINE,dar cu el mai vorbesti?Intreaba-l pe el daca mai tine lagatura cu duhovnicul!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu el nu mai vorbesc ca nu mai vrea sa-mi raspunda deloc la telefon,mi se pare ca a si aruncat-o...
|
|
|||
|
|||
![]()
ce a aruncat?
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum nu ca as vrea sa te incurajez in incercarile tale de a relua relatia cu el, dar se poate ca pana la un punct sa fi fost sincer.
Insa stii cum se zice, orice om are un punct slab. In ceea ce priveste episodul cu Sf. Maslu si preotul una din doua: 1. ori te minte si a inventat o scuza ca sa se desparta de tine 2. ori e victima unei inselatorii pusa la cale de mama lui (cel mai probabil) Desi adevarul e posibil sa fi fost undeva la mijloc, adica sa-si fi dat seama ca e o pacaleala dar mama lui a continuat sa faca presiuni, poate l-a si amenintat cu diverse lucruri si a renuntat.. In orice caz, pana la urma hotararea a fost a lui, e clar ca n-a tinut suficient la tine. Nu trebuie sa-l urasti dar nici nu trebuie sa te dai acum peste cap ca sa-l castigi inapoi pentru ca nu cred ca merita asta. Probabil esti destul de indragostita ca sa nu tii cont de sfaturile altora, dar putina rabdare nu strica. Rezolva-ti problemele de sanatate mai intai, lasa sa treaca o luna, doua, trei si intre timp iti mai pui si tu ordine in idei si poate si el. Nu te supara ca ti-o spun asa direct, dar cu cat ai sa insisti sa-l cauti, ca fata, cu atat ai sa pari mai mult o pacoste pentru el. Mai ales ca are cine sa-l incurajeze sa gandeasca asa. Cine stie, poate pauza asta o sa-l faca sa gandeasca altfel. Daca chiar a fost ceva sincer la el, s-ar putea sa reconsidere situatia. Asta nu inseamna ca tu trebuie acum sa-l astepti cu rasuflarea taiata. Lasa-l in pace, daca te cauta el bine, daca nu, poate e chiar mai bine pentru tine. Chiar daca nu poti realiza asta acum, atunci cand te vei casatori iti vei da seama ca esti alaturi de o persoana care intrece cu mult fostele-potentiale-iubiri. Last edited by AlinB; 25.02.2010 at 20:00:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma refeream ca mi se pare ca a aruncat cartela...El este foarte hotarat in ceea ce vrea...Mi-a spus ca si daca se va duce la duhovnic si el ii va spune ca nu a procedat corect nu se va mai intoarce..Ii dau dreptate,m-a dezamagit in primul rand pe mine,apoi si pe familia mea.In ceea ce priveste iubirea lui,eu stiu sigur ca el m-a iubit,uneori poate mai mult decat l-am iubit eu... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Proba adevaratei iubiri este timpul, si daca el a putut sa faca afirmatia de mai sus, fara ca tu sa-l superi cu ceva, e clar ca si-a pierdut ratiunea (a ajuns practic sa sfideze si pe Dumnezeu, la afirmatia cu duhovnicul), deci a picat tragic la proba in cauza si chiar prea devreme, chiar daca are si o scuza (presiunile facute de mama lui). Nu se stie niciodata, poate timpul ii va schimba felul de a fi, dar tu mai bine vezi de viata ta, tu ar trebui sa fii cea care il respinge categoric, dupa astfel de comportament si cuvinte. Cauta ceva mai bun pentru ca SIGUR trebuie sa gasesti si MERITI ceva mai bun de atat. Si sa ai grija de sanatatea ta, in primul rand. Last edited by AlinB; 25.02.2010 at 20:22:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voi incerca asta desi pentru mine este un adevarat soc din care nu mai imi pot reveni... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-adevar, e regretabil cum au decurs lucrurile si intr-un fel de necrezut o astfel de schimbare la 180grade, dar asta e, cel mai bine sa te impaci cu situatia. E o foarte buna ocazie sa-ti indrepti mai mult atentia spre Dumnezeu acum, ti-ai pus prea multe sperante intr-un simplu muritor.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este biserica voastra de suflet ? | anamaria.petre | Generalitati | 10 | 22.01.2013 16:10:37 |
Distrus moral | ionuttz | Generalitati | 32 | 30.01.2012 08:39:53 |
Care este Biserica voastra de suflet ? | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 142 | 06.08.2011 01:13:01 |
care e doferenta intre spirit si suflet? | annajanette | Generalitati | 4 | 01.07.2010 04:31:23 |
Rugminte pentru un baiat care s-a abatut de la calea cea buna | marianag | Umanitare | 29 | 23.06.2010 17:23:52 |
|