Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2010, 22:03:12
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fata_Sihastra Vezi mesajul
Nu este asa cum spui.Prietenul meu nu a spus nimic,la finalul slujbei,preotul la chemat pe nume si i-a spus sa rupa orice legatura cu mine.Prietenul meu nu ia cerut sfatul acestui preot.Prietenul meu este uimit cum de acest preot i-a stiut numele si ca el are legatura cu o fata bolnava,respectiv cu mine,dar prietenul meu nu ia in considerare ca aceste lucruri preotul putea sa le stie de la mama lui.
Prietenul tau sufera de FANATISM RELIGIOS,si e clar ca este victima uneltirii mamei lui si a acelui ''preot''!!!Cei doi(mama si preotul)au pus la cale aceaste viclenie cu scopul de a va despartii!!!NU DEJNADAJDUI,aceste uneltiri diavolesti sint uraciune in fata lui Dumnezeu,deci roaga-te fierbinte si EL te va ajuta!!!Ce poti tu sa faci?Incearca sa iei legatura cu duhovnicul baiatului sa ii spui lui ce se intimpla,pt.ca daca mama lui a fost atit de nebuna incit sa faca asemenea fapte in mod sigur va cauta sa il convinga pe baiat sa isi schimbe duhovnicul!!!Incearca sa afli de la el daca mai tine legatura cu duhovnicul!!!DACA CELE CE TI-AM SCRIS SE DOVEDESC A FII ADEVARATE SCRIE-MI PE PRIVAT!!!DOMNUL SA TE AJUTE!!!
Reply With Quote
Vechi 24.02.2010, 23:07:57
Fata_Sihastra Fata_Sihastra is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nobodyin Vezi mesajul
Prietenul tau sufera de FANATISM RELIGIOS,si e clar ca este victima uneltirii mamei lui si a acelui ''preot''!!!Cei doi(mama si preotul)au pus la cale aceaste viclenie cu scopul de a va despartii!!!NU DEJNADAJDUI,aceste uneltiri diavolesti sint uraciune in fata lui Dumnezeu,deci roaga-te fierbinte si EL te va ajuta!!!Ce poti tu sa faci?Incearca sa iei legatura cu duhovnicul baiatului sa ii spui lui ce se intimpla,pt.ca daca mama lui a fost atit de nebuna incit sa faca asemenea fapte in mod sigur va cauta sa il convinga pe baiat sa isi schimbe duhovnicul!!!Incearca sa afli de la el daca mai tine legatura cu duhovnicul!!!DACA CELE CE TI-AM SCRIS SE DOVEDESC A FII ADEVARATE SCRIE-MI PE PRIVAT!!!DOMNUL SA TE AJUTE!!!
Asa m-am gandit si eu,sa iau legatura cu duhovnicul lui sa vad ce spune si el,dar acest lucru este foarte greu,aproape imposibil,pentru ca eu am unele probleme de sanatate si nu ma pot deplasa pana in Bacau.
Reply With Quote
Vechi 25.02.2010, 18:37:39
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
Asa m-am gandit si eu,sa iau legatura cu duhovnicul lui sa vad ce spune si el,dar acest lucru este foarte greu,aproape imposibil,pentru ca eu am unele probleme de sanatate si nu ma pot deplasa pana in Bacau.
BINE,dar cu el mai vorbesti?Intreaba-l pe el daca mai tine lagatura cu duhovnicul!
Reply With Quote
Vechi 25.02.2010, 19:31:23
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nobodyin Vezi mesajul
BINE,dar cu el mai vorbesti?Intreaba-l pe el daca mai tine lagatura cu duhovnicul!
Cu el nu mai vorbesc ca nu mai vrea sa-mi raspunda deloc la telefon,mi se pare ca a si aruncat-o...
Reply With Quote
Vechi 25.02.2010, 19:51:57
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de fata_sihastra Vezi mesajul
cu el nu mai vorbesc ca nu mai vrea sa-mi raspunda deloc la telefon,mi se pare ca a si aruncat-o...
ce a aruncat?
Reply With Quote
Vechi 25.02.2010, 19:58:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Acum nu ca as vrea sa te incurajez in incercarile tale de a relua relatia cu el, dar se poate ca pana la un punct sa fi fost sincer.

Insa stii cum se zice, orice om are un punct slab.
In ceea ce priveste episodul cu Sf. Maslu si preotul una din doua:
1. ori te minte si a inventat o scuza ca sa se desparta de tine
2. ori e victima unei inselatorii pusa la cale de mama lui (cel mai probabil)

Desi adevarul e posibil sa fi fost undeva la mijloc, adica sa-si fi dat seama ca e o pacaleala dar mama lui a continuat sa faca presiuni, poate l-a si amenintat cu diverse lucruri si a renuntat..

In orice caz, pana la urma hotararea a fost a lui, e clar ca n-a tinut suficient la tine.
Nu trebuie sa-l urasti dar nici nu trebuie sa te dai acum peste cap ca sa-l castigi inapoi pentru ca nu cred ca merita asta.

Probabil esti destul de indragostita ca sa nu tii cont de sfaturile altora, dar putina rabdare nu strica.
Rezolva-ti problemele de sanatate mai intai, lasa sa treaca o luna, doua, trei si intre timp iti mai pui si tu ordine in idei si poate si el.

Nu te supara ca ti-o spun asa direct, dar cu cat ai sa insisti sa-l cauti, ca fata, cu atat ai sa pari mai mult o pacoste pentru el. Mai ales ca are cine sa-l incurajeze sa gandeasca asa.

Cine stie, poate pauza asta o sa-l faca sa gandeasca altfel. Daca chiar a fost ceva sincer la el, s-ar putea sa reconsidere situatia.

Asta nu inseamna ca tu trebuie acum sa-l astepti cu rasuflarea taiata.
Lasa-l in pace, daca te cauta el bine, daca nu, poate e chiar mai bine pentru tine. Chiar daca nu poti realiza asta acum, atunci cand te vei casatori iti vei da seama ca esti alaturi de o persoana care intrece cu mult fostele-potentiale-iubiri.

Last edited by AlinB; 25.02.2010 at 20:00:47.
Reply With Quote
Vechi 25.02.2010, 20:06:09
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Acum nu ca as vrea sa te incurajez in incercarile tale de a relua relatia cu el, dar se poate ca pana la un punct sa fi fost sincer.

Insa stii cum se zice, orice om are un punct slab.
In ceea ce priveste episodul cu Sf. Maslu si preotul una din doua:
1. ori te minte si a inventat o scuza ca sa se desparta de tine
2. ori e victima unei inselatorii pusa la cale de mama lui (cel mai probabil)

Desi adevarul e posibil sa fi fost undeva la mijloc, adica sa-si fi dat seama ca e o pacaleala dar mama lui a continuat sa faca presiuni, poate l-a si amenintat cu diverse lucruri si a renuntat..

In orice caz, pana la urma hotararea a fost a lui, e clar ca n-a tinut suficient la tine.
Nu trebuie sa-l urasti dar nici nu trebuie sa te dai acum peste cap ca sa-l castigi inapoi pentru ca nu cred ca merita asta.

Probabil esti destul de indragostita ca sa nu tii cont de sfaturile altora, dar putina rabdare nu strica.
Rezolva-ti problemele de sanatate mai intai, lasa sa treaca o luna, doua, trei si intre timp iti mai pui si tu ordine in idei si poate si el.

Nu te supara ca ti-o spun asa direct, dar cu cat ai sa insisti sa-l cauti, ca fata, cu atat ai sa pari mai mult o pacoste pentru el. Mai ales ca are cine sa-l incurajeze sa gandeasca asa.

Cine stie, poate pauza asta o sa-l faca sa gandeasca altfel. Daca chiar a fost ceva sincer la el, s-ar putea sa reconsidere situatia.

Asta nu inseamna ca tu trebuie acum sa-l astepti cu rasuflarea taiata.
Lasa-l in pace, daca te cauta el bine, daca nu, poate e chiar mai bine pentru tine. Chiar daca nu poti realiza asta acum, atunci cand te vei casatori iti vei da seama ca esti alaturi de o persoana care intrece cu mult fostele-potentiale-iubiri.

Ma refeream ca mi se pare ca a aruncat cartela...El este foarte hotarat in ceea ce vrea...Mi-a spus ca si daca se va duce la duhovnic si el ii va spune ca nu a procedat corect nu se va mai intoarce..Ii dau dreptate,m-a dezamagit in primul rand pe mine,apoi si pe familia mea.In ceea ce priveste iubirea lui,eu stiu sigur ca el m-a iubit,uneori poate mai mult decat l-am iubit eu...
Reply With Quote
Vechi 25.02.2010, 20:19:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ma refeream ca mi se pare ca a aruncat cartela...El este foarte hotarat in ceea ce vrea...Mi-a spus ca si daca se va duce la duhovnic si el ii va spune ca nu a procedat corect nu se va mai intoarce..Ii dau dreptate,m-a dezamagit in primul rand pe mine,apoi si pe familia mea.In ceea ce priveste iubirea lui,eu stiu sigur ca el m-a iubit,uneori poate mai mult decat l-am iubit eu...
In ideea de iubire nu se includ doar momente fulger, gesturi momentane, etc. oricat de impresionante ar fi.

Proba adevaratei iubiri este timpul, si daca el a putut sa faca afirmatia de mai sus, fara ca tu sa-l superi cu ceva, e clar ca si-a pierdut ratiunea (a ajuns practic sa sfideze si pe Dumnezeu, la afirmatia cu duhovnicul), deci a picat tragic la proba in cauza si chiar prea devreme, chiar daca are si o scuza (presiunile facute de mama lui).

Nu se stie niciodata, poate timpul ii va schimba felul de a fi, dar tu mai bine vezi de viata ta, tu ar trebui sa fii cea care il respinge categoric, dupa astfel de comportament si cuvinte.

Cauta ceva mai bun pentru ca SIGUR trebuie sa gasesti si MERITI ceva mai bun de atat.

Si sa ai grija de sanatatea ta, in primul rand.

Last edited by AlinB; 25.02.2010 at 20:22:23.
Reply With Quote
Vechi 25.02.2010, 20:32:00
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
In ideea de iubire nu se includ doar momente fulger, gesturi momentane, etc. oricat de impresionante ar fi.

Proba adevaratei iubiri este timpul, si daca el a putut sa faca afirmatia de mai sus, fara ca tu sa-l superi cu ceva, e clar ca si-a pierdut ratiunea (a ajuns practic sa sfideze si pe Dumnezeu, la afirmatia cu duhovnicul), deci a picat tragic la proba in cauza si chiar prea devreme, chiar daca are si o scuza (presiunile facute de mama lui).

Nu se stie niciodata, poate timpul ii va schimba felul de a fi, dar tu mai bine vezi de viata ta, tu ar trebui sa fii cea care il respinge categoric, dupa astfel de comportament si cuvinte.

Cauta ceva mai bun pentru ca SIGUR trebuie sa gasesti si MERITI ceva mai bun de atat.

Si sa ai grija de sanatatea ta, in primul rand.

Voi incerca asta desi pentru mine este un adevarat soc din care nu mai imi pot reveni...
Reply With Quote
Vechi 25.02.2010, 20:41:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Voi incerca asta desi pentru mine este un adevarat soc din care nu mai imi pot reveni...
Altii au trecut chiar prin mai multe socuri de genul asta, si-au revenit, sunt casatoriti si mai fericiti ca niciodata fata de cum erau (mai mult sau mai putin pe) alaturi de fostele "iubiri".

Intr-adevar, e regretabil cum au decurs lucrurile si intr-un fel de necrezut o astfel de schimbare la 180grade, dar asta e, cel mai bine sa te impaci cu situatia.

E o foarte buna ocazie sa-ti indrepti mai mult atentia spre Dumnezeu acum, ti-ai pus prea multe sperante intr-un simplu muritor..
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este biserica voastra de suflet ? anamaria.petre Generalitati 10 22.01.2013 16:10:37
Distrus moral ionuttz Generalitati 32 30.01.2012 08:39:53
Care este Biserica voastra de suflet ? cristiboss56 Biserica Ortodoxa Romana 142 06.08.2011 01:13:01
care e doferenta intre spirit si suflet? annajanette Generalitati 4 01.07.2010 04:31:23
Rugminte pentru un baiat care s-a abatut de la calea cea buna marianag Umanitare 29 23.06.2010 17:23:52