Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2010, 00:52:28
Zalmoxis_Nemuritorul's Avatar
Zalmoxis_Nemuritorul Zalmoxis_Nemuritorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Sunt nou-venit pe aici,
Am observat foarte multe discutii si idei interesante...
Am fost surprins de asemenea sa vad ca sunt si foarte multi care poseda o mare credinta in Hristos...

Dar pe de alta parte am observat in multe cazuri atitudini care nu si-ar avea avea locul intr-un forum care se vrea a fi crestin: intoleranta, fanatism, antisemitism, dogmatism, exclusivism, in unele cazuri chiar subiecte facute la bascalie, etc.

Ca oameni, prin insasi natura noastra suntem imperfecti. Doar incercand sa imitam pe Hristos, am putea ajunge sa construim o comunitate virtuala mai coerenta, un grup unde cei care CRED sa poata sa discute liber despre Dumnezeu si viata intr-o atmosfera pasnica.

Mai cred de asemenea ca e necesara o moderare mai aspra, din partea unor oameni cu maturitate in Hristos. Oameni care sa supravegheze ce se scrie, si sa mentina un climat sanatos.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A arunca vina unii pe altii! cristiboss56 Din Vechiul Testament 43 07.06.2011 19:40:27
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
Forumul nostru omulet Biserica Ortodoxa si Massmedia 479 04.11.2009 15:39:44
Unii pentru altii sa ne rugam! LapetiteMoc Umanitare 13 08.08.2009 16:34:44