![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am spus Mohammed a impus islammul...asta inseamna ca in jurul anului 600 si ceva !
Deci nu ma contrazic, fii mai atenta in ceea ce citesti. Cum e cu zakatul? Salat inseamna rugaciune, cum adica Iisus se ruga de 5 ori pe zi, cand islamul a aparut dupa 600 de ani si ceva. Si daca Iisus facea sakat si salat, de ce nu a revelat el islamul? Practic recunoasteti, Cel care va veni din nou e Iisus, scrie undeva de Mohammed ca va veni din nou? Cu argumente din Qu'ran te rog . [19:30] Dar el [pruncul] a zis: "Eu sunt robul lui Allah! El mi-a dãruitScriptura ºi m-a fãcut profet! [19:31] ªi El m-a binecuvântat, oriunde aº fi , ºi mi-a poruncitRugãciunea [As-Salat] ºi Dania [Az-Zakat] , cât voi trãi, [19:32] ªi bunãcuviinþã faþã de nãscãtoarea mea! ªi nu m-a fãcut pe mine trufaº, nici ticãlos! [19:33] ªi pacea fie asupra mea în ziua în care m-am nãscut ºi în ziua în care voi muri ºi în ziua în care voi fi adus la viaþã [din nou]!" Citat:
|
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Idei gresite cu privire la Crestinism | ioanna | Religia Islamica | 8 | 21.03.2015 20:58:48 |
preceptii gresite sau mituri rautacioase despre credintele altora | Theodor_de_Mopsuestia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 89 | 06.05.2013 23:21:47 |
Superstitii babesti si obiceiuri gresite | tigerAvalo9 | Generalitati | 22 | 02.04.2012 23:37:38 |
Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... | laurastifter | Morala Crestina | 38 | 07.02.2012 19:29:22 |
|