06.03.2010, 14:43:42
|
|
Citat:
În prealabil postat de mirabela
Am spus Mohammed a impus islammul...asta inseamna ca in jurul anului 600 si ceva !
Deci nu ma contrazic, fii mai atenta in ceea ce citesti.
Cum e cu zakatul?
Salat inseamna rugaciune, cum adica Iisus se ruga de 5 ori pe zi, cand islamul a aparut dupa 600 de ani si ceva. Si daca Iisus facea sakat si salat, de ce nu a revelat el islamul?
Practic recunoasteti, Cel care va veni din nou e Iisus, scrie undeva de Mohammed ca va veni din nou?
Cu argumente din Qu'ran te rog .
[19:30]
Dar el [pruncul] a zis: "Eu sunt robul lui Allah! El mi-a dãruitScriptura ºi m-a fãcut profet!
[19:31]
ªi El m-a binecuvântat, oriunde aº fi , ºi mi-a poruncitRugãciunea [As-Salat] ºi Dania [Az-Zakat] , cât voi trãi,
[19:32]
ªi bunãcuviinþã faþã de nãscãtoarea mea! ªi nu m-a fãcut pe mine trufaº, nici ticãlos!
[19:33]
ªi pacea fie asupra mea în ziua în care m-am nãscut ºi în ziua în care voi muri ºi în ziua în care voi fi adus la viaþã [din nou]!"
|
tot continui sa spui ca Profetul Muhammed a impus Islamul prin violenta, desi nu ai nicio dovada, ti-am dat si exemplul cu unchiul sau, care a murit ne-musulman...Profetul Muhammed nu l-a omorat pentru ca nu acceptat Islamul, in ce baza susti ca Profetul Muhammed a impus Islamul? ba dimpotriva el a incheiat si aliante si tratate de pace cu ne-musulmanii...daca tot susti acest lucru da-mi dovezi (de acum 600 de ani)
in ceea ce priveste Salatul...scrie in aceste versete ca Iisus trebuie sa se roage de 5 ori pe zi? sau scrie doar sa se roage? fiecare profet a fost trimis intr-un anumit timp si la o anumita comunitate cu un anumit mesaj sau revelatie, iar Profetul Muhammed a fost ultimul profet care a primit revelatia incheiata....dupa el nu a mai venit si nici nu va mai veni nici un profet cu o alta revelatie si cred ca aici vrei sa ajungi cu ultima intrebare...da Isus va mai veni inca o data, dar nu va aduce alta revelatie
|