Citat:
Personal (cred ca si alti protestanti sau neo-protestanti) nu am nimic impotriva daca unii credinciosi vor sa sarbatoreasca niste evenimente biblice.
|
intrebare: trebuie sa fie cineva impotriva acestei sarbatori? adica, nu conteaza de religia din care face parte.
si nu cred ca sunt doar niste evenimente biblice.
nu sunt genul care sa mearga la fiecare sarbatoare la biserica si nici genul care sa respecte cu sfintenie tot ce tine de religia mea, dar cand vreau si simt nevoia, merg. indiferent de cate ori pe zi sau pe saptamana, dar merg si de fiecare data cand plec de la biserica, ma simt mai bine, mai linistita si cu zambetul pe buze :) si nu vorbesc cu preoti sau asa. pur si simplu, ma rog si ma descarc, desi stiu ca vorbesc in permanenta cu Dumnezeu.
si unde vroiam sa ajung... ah, da.... sunt cateva sarbatori importante pentru mine de care cred ca ar trebui sa tina cont toata lumea :) Nasterea Domnului Iisus Hristos (Craciunul), Invierea (adica Pastele), Nasterea Maicii Domnului.
ma rog...
ideea este ca suntem oameni si nu ar trebui sa avem in minte sau in suflet nici cel mai mic gand rau. negativ ....