![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si o cunosc inainte sa fie speculata de adventisti, ba chiar am stiut ca se va ajunge aici, asa ca..daca aveai impresia ca o sa ma iei prin surprindere, n-a functionat. |
|
|||
|
|||
![]()
Fara doar si poate, este parte a Sfintei Traditii dar asta nu este un raspuns la intrebarea pe care am pus-o.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ele nu exista pentru ca si Scriptura spune: "ce învoire este între Hristos și Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios?". Iar in definitia "necredinciosilor" intra si cei de o alta credinta, mai exact ereticii in cazul de fata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cam asta genereaza o astfel de abordare in care unii ar fi depozitarii tuturor adevarurilor iar restul sunt vai de capul lor. "Necredincios" nu este cineva care nu e ca mine, ci unu' care cu buna stiinta da cu piciorul Evangheliei. |
|
|||
|
|||
![]()
inainte de Marea Schisma, eram numiti "crestini". nicidecum, ortodox, adventist, catolic, baptist si asa mai departe ca sunt mii de religii. nici mie nu mi-a venit sa cred cand am citit cate sunt si unele inca nu am fost declarate oficial O_O deci ar fi multe, mult mai multe decat ne credem. o sa ajungem sa isi faca fiecare familie sau fiecare om propria lui religie si atunci ar fi absurdul absurdului :| o mare prostie daca s-ar ajunge si la asta...
apoi tot ce se intampla acum e din cauza religiei, corect? ceea ce mi se parea aiurea >.< |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"""Sursa: Învățătură de credință creștină ortodoxă Tipărită cu aprobarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române Editura Institului Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române București - 2000 """" Va dau si link-ul de referinta:http://www.patriarhia.ro/ro/document...smortodox.html Cu voia dvs. voi mai reveni si cu alte invataturi ortodoxe respectate de adventisti. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Prin faptul ca va credeti fiecare un mic Papa infailibil in intelegerea Scripturii? Prin faptul ca nu sunteti atei sunteti neaparat si mantuiti, indiferent cat de deformata ar fi credinta si practica voastra "crestina"? Citat:
Citat:
Citat:
Cred ca asta va fi si o scuza ateilor din Occident, care n-au avut sansa sa cunoasca crestinismul autentic. Faptul ca au facut misto de o erezie crestina, nu cred ca e un sacrilegiu, mai degraba cei care s-au facut vinovati de promovarea sacrilegiului ca si "crestinism" (pur si simplu, daca iti place tie) se vor face vinovati si pentru sufletele lor, si pentru cei care i-au smintit. Dincolo de bunele intentii, care stim cu totii ca pot duce f. usor la iad. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E indoielnic ca tot ce s-a publicat "cu binecuvantare" a fost studiat indeamanuntul de o comisie teologica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Binenteles, asta nu l-a impiedicat sa-i persecute pe anabaptisti care desi subscriau acestui principiu, au refuzat sa fie lutherani. Si de atunci, toti cei care au crezut minciuna gogonata a lui Luther, isi fac noi secte si sectuletze, pana cand bine ai observat, se ajunge ca fiecare sa-si declare propria casa biserica deplina. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
și nu ți se pare satisfăcător răspunsul meu, va trebui să te dezamăgesc, nu am alt răspuns. Este ca și cum ți-aș cere să-mi precizezi cu care idei ale Ellenei White ești de acord... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|