![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
deci cum e pana la urma? faptul ca te cunosteam ,ce sex ai ,cati ani , care e mancarea ta preferata as fi inteles altceva din mesajul tau cu care ai deschis subiectul? pai nu conteaza etichetele spui tu ,dar imi ceri sa-ti vad "etichetele" ca sa judec un mesaj scris de tine? tu insati te contrazici in mesajele tale ...nu mai e nevoie sa te contrazica altii. Citat:
eu judec ce scrii ...si ceea ce scrii ,iese din inima ta ...TU ESTI CE SCRII ,si nu poti sa scoti din ea ce nu ai . daca tu imi spui ca si tot tu spui ca eu nu te vad ortodoxa din ceea ce ai scris fireste e o parere personala PE care o bagi in seama sau o ignori .PUNCT. Zaharia 2009 care e veteran pe forum se pare ca are aceeasi parere...si nu numai el... aici nu e galeria steaua contra dinamo, care striga mai tare,mai mult,mai devreme ci cel care are argumente . asa ca nu te mai simti jignita degeaba...vino cu argumente si arata-mi ca gresesc...iar daca n-ai argumente ,de ce te superi?
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 11:32:27 |
OARE CE SA FIE? | simona76 | Generalitati | 39 | 09.07.2008 00:08:08 |
|