![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate am mai povestit desprea aceasta epozitie.. nu expozitia in sine ma uimeste, cat reactiile oamenilor la ea. Am aflat de ea de la o prietena care a vazut-o si mi-a spus "extraordinar cat de bine surprinde ca noi suntem doar niste MECANISME COMPLICATE".
![]() Suntem noi complicate masinarii biologice? Aceasta este ideea implicita a expozitiei BODIES, mai ales ca lipsesc considerentele etice in realizarea ei. Prezinta FETUSI REALI (polimerizati pt a opri descompunerea), parti umane reale (unele se banuieste ca ar proveni de la persoane executate prin china). ![]() Aceasta este una dintre cele mai aclamate expozitii de arta. A fost vazuta de milioane de oameni (prietena mea a fost cu copilul ei de 4 ani) si se considera ca are valoare educativa. Eu vad doar o celebrare a mortii. Dincolo de hidosenia exponatelor (presupun ca acesta este scopul: de a soca), oamenii invata mult mai rapid si eficient decat pe bancile scolii ca noi suntem doar carne, sange, oase.. nimic altceva. (Aceasta postare este dedicata lui Fani... care a spus ca arta "reflecta realitatea in mod sintetic", privind arta putem intelege mai bine realitatea etc...) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din lumea animalelor! | UNNOOM | Teologie si Stiinta | 19 | 17.07.2014 23:07:04 |
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 11.12.2010 23:27:05 |
Lumea 100% ortodoxa | coralina | Generalitati | 103 | 10.10.2010 20:42:28 |
LUMEA ANIMALELOR | Catalina | Generalitati | 5 | 06.06.2007 15:46:44 |
|