Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.05.2010, 20:01:04
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Si pentru ca am terminat cu problema ta, de rezolvarea careia conditionai orice continuare a discutiei, repet silogismul meu:

Toti cei ce fac parte din Biserica vor merge in cer. [adevar biblic]
Nu toti cei din Biserica mea merg in cer. [ asta recunoaste oricine]
.................................................. ........................................
Rezulta inevitabil ca Biserica mea nu e acelasi lucru cu Biserica biblica. Daca ar fi ar asigura membrilor ei mantuirea neconditionata. Insa faptele noastre ne garanteaza apartenenta la Mireasa Domnului, nu apartenenta la Biserica ne garanteaza ca vom face fapte bune intrand in cer.
Edit.....

Doriana, de toate spui...dar la un singur lucru nu te gandesti, acela ca erezia e un pacat foarte grav, si tu vorbesti numai de orice altceva...dar ocolind acest pacat ( pentru ca am impresia ca nici nu se üune accent pe el, oare de ce?) Voi chiar nu numiti eretic pe nimeni, pai atunci cei inselati de cel rau...ce nume poarta in cultul vostru, adica cei dati afara din el, sau care o iau pe aratura?

Cum explici faptul ca baptistii, se viziteaza cu penticostalii, si cu alte culte...dar totusi ei raman fiecare cu al sau cult? De ce nu va uniti daca va uneste credinta in Hristos, in mantuire, stilul de viata placut lui Dumnezeu...si ce va desparte, de ramaneti fiecare cu treaba lui?

Voi cautati ceva, va place sa credeti ca sunteti uniti...dar in acelasi timp tu enumeri nu stiu cate culte=>culte caracterizate de diferente, fiecare cu a lui.

Vorbesti de aflarea lui Dumnezeu in diverse locuri, si sa inteleg ca ai fi de acord si cu un nou cult pentru ca cineva L-ar descoperi intr-un nou loc decat toti ceilalti? Asta e inselare...nu poate fi comuniune, orice ai spune tu aici.

Last edited by AndruscaCIM; 01.05.2010 at 20:14:30.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13