![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu s-ar pune problema sa intru sa ma mai conving de ceva, pentru ca nu imi asum riscul de a fugi mancand pamantul, si facand tunel in fuga mea de acolo...insa mi s-ar parea logic sa vad si eu o inregistrare din Ro, unde cica penticostalii sunt mai domoli, mai echilibrati, si mai sensibili...ca deh, am inteles aia sunt nebuni, deci voi ati fi departe de ei....dar e foarte ciudat ca nu isi poate face nimeni o impresie, si asta sperie si mai mult....ca parca evitati sa socati, dar tot chemati... ![]() Uita-te si tu pe youtube si cauta Sfanta Liturghie, Sfanta Impartasanie, Ectenia cererilor, Crezul...si bat pariu, ca nu ti se vor parea absolut toate inregistrarile de acolo...rautacioase, menite doar sa discrediteze, si chiar nici una nu te va ajuta sa iti faci o impresie cat de cat obiectiva!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ma tot rog de ei, si nimic...dar sugereaza sa ma duc la fata locului, dar ce eu risc...sa vin cu distonocalmul dupa mine, si in tremurul mainilor, sa inghit tot flaconul?...noooo...vreau si eu sa vad macar ceva acolo, asa cum pot si ei vedea inregistrari pertinente pe youtube, si care banuiesc ca nu ii fac sa rada, sau sa li se ridice parul maciuca!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Orice alt fel de "imprumut" nu este decat strategie de marketing, si faptul ca recurgeti la astfel de TERTIPURI care va contrazic chiar propriile invataturi, arata ca de fapt nu preferati deloc "religia biblica" ci preferati sa va sporiti numarul de membri si atat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai un link postat pe pagina anteriora... Si da, nu o sa-ti pice bine, mi-a spus cineva care a fost la invitatia unei colege la o astfel de adunare si nu prea i-a venit bine toata babilonia aia in care fiecare se ruga pentru ale lui si cu voce tare inca.. Pe scurt, s-a cam speriat.. |
|
|||
|
|||
![]()
Aspectul cu prozelitismul nu prea ma intereseaza, chestia este ca aici clar nu au sa faca prozeliti insa la unii se vede dupa un timp lipsa de onestitate in discutie, ingustimea mintii, rautatea, etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://prieteniisfmunteathos.wordpre...a-de-sectanti/ Si un alt articol extrem de interesant http://prieteniisfmunteathos.wordpre...i-desavarsiti/ Sper sa nu fiu acuzat de prozelitism pt ca ar fi p premiera sa faci reclama protestantismului cu ajutorul calugarilor de la Muntele Athos.Sper sa nu gandeasca nimeni asemenea aberatii. De ce le-am postat?Pt ca asa am vrut eu si pt asta nu simt nevoia sa cer aprobarea nimanui.Multumiti?:))Bye |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biblia nu are leac pentru asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ba chiar dimpotriva. Ii iubim, dar nu trebuie sa-i aprobam. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Abia asteptati o vorbulita gresita sau cat de cat convenabila din gura unui sectant pentru a o folosi ca pretext si a spune "Stiam eu...' Si ca veni vorba de ocolit discutii, in vreo doua randuri mi-ai ramas dator cu definitia Bisericii, Mireasa lui Hristos. Cred ca ai avut timp sa te documentezi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unii dintre ei chiar au o viata complet schimbata. Sunt miracolele lui Dumnezeu. Asta si mie mi-a placut. Dar ca Dumnezeu sa lucreze in vietile lor trebuie sa fie niste tipi care sa treaca peste barierele etnice si sociale si sa le vesteasca evanghelia, da, si sa faca prozeliti. Ori asta nu este usor nicaieri, dar mai ales este foarte dificil printre rromi. Stiu ce vorbesc, am lucrat in acest fel printre ei timp de trei ani. Stii, tipul de amvon, e unul din profesorii de la Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti dar merge printre rromii analfabeti si cauta sa le vesteasca Cuvantul. Citat:
Acel „100% identic” era un pic exagerat, pe topic se facea referire la manifestari precum fuga prin biserica, aruncarea pe jos si altele asemenea. Rugaciunea in comun este o particularitate acceptabila (din punctul meu de vedere) a bisericii penticostale. Ea, de multe ori frapeaza observatorul neinformat dar la fel se intampla si cu, de exemplu, sarutarea moastelor la ortodocsi. Daca intelegi motivatiile nu ti se mai pare nimic straniu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|