![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dc tie de exp ti-ar fi familia ucisa de cineva si judecatorul i-ar da drumul pe motiv ca e un judecator iubitor ce parere ai avea? Citat:
Dc ai sa citesti Facerea in capitolul 22 Dumnezeu afirma asa despre Avraam: "Juratu-M-am pe Mine însumi, zice Domnul, că de vreme ce ai făcut aceasta și n-ai cruțat nici pe singurul tău fiu, pentru Mine, De aceea te voi binecuvânta cu binecuvântarea Mea și voi înmulți foarte neamul tău, ca să fie ca stelele cerului și ca nisipul de pe țărmul mării și va stăpâni neamul tău cetățile dușmanilor săi; Și se vor binecuvânta prin neamul tău toate popoarele pământului, pentru că ai ascultat glasul Meu". Citat:
Nicaieri nu zice ca cei cu probleme mintale erau omorati, dc te uiti in NT avem exemple de copii indraciti care nu erau omorati. Dumnezeu le-a spus sa omoare pe cei razvratiti nu pe cei care nu sunt responsabili pt faptele lor... Dc tu ca parinte esuezi in educarea copilului tau e vina ta, insa Dumnezeu nu esueaza.Problema e a copilului care intoarce spatele lui Dumnezeu si nu asculta de El. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este credinta adevarata? | gpalama | Biserici Protestante | 51 | 27.01.2013 18:10:24 |
Nesabuinta ! - O Biserica veche de 200 de ani va fi pusa la pamant ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 11.02.2011 23:26:26 |
Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 08:52:08 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|