07.05.2010, 09:47:36
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Nu vad ceva non-conformist in ceea ce ai spus,pentru ca multi practica rugaciunea aceasta in metrou ,pe strada,la serviciu etc.Ceea ce mi se pare mie neclar,este ca aceasta rugaciune care multi o considera cea mai inalta din toate, o asociezi cu prostirea.Mai potrivit este cu smerenia.Aceasta rugaciune poate foarte bine sa inlocuiasca celelalte rugaciuni.Parerea mea despre neputinta invatarii altor rugaciuni,din experienta pe care o am,nu este suprasolicitarea creierului,ci pur si simplu,ceva foarte intalnit in ziua de azi,lipsa de ravna pentru aceste rugaciuni.
Calugarii stiau toata Psaltirea pe de rost,pentru ca in fiecare zi o citeau,si astfel se intiparea firesc in memorie ,dupa un timp.(si cu ajutorul lui Dumnezeu,care atunci cand vede intentia buna,adauga).
As vrea sa vad si credinciosi care fac aceasta rugaciune acasa,caci toti care scriu spun ca o fac in metrou ! :)
|
Dragă Daniel , important că o fac oriunde , deci cred în Iisus fiul lui Dumnezeu, și cine suntem noi de a judeca pe alții ? Important că o fac , demonstrând că Hristos există, acum și pururea și-n vecii vecilor ! Amin !+