![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din tot ceea ce am citit, eu am concluzionat ca acest dar e doar o ambitie devenita traditie, deci dorinta unui cult de a avea un dar vizibil, dar caruia i s-a dat in special o conotatie...facand abstractie de rolul darului, in integralitatea lui. Sa nu uitam ca de-a lungul timpul diverse culte s-au bazat pe cate un capitol din Biblie, sau doar cateva...iar mie acest lucru mi se pare foarte valabil si pentru cultul vostru...a aparut o interpretare la un moment dat dat, argumentul apare in Biblie ( desi ceea ce se intampla la voi, nu prea ar avea legatura cu lucrurile logice scrise tot in Biblie)...si asa vi se par chiar normale intrebarile de genul " Unde este darul asta, ca uite asa scrie in Biblie?" As fi inteles sa mai apara pe ici pe colo, dar faptul ca absolut fiecare comunitate....in majoritatea ei primeste automat acest dar, care se vrea a fi si unul vizibil, la fiecare slujba, la ora fixa....e foarte suspect. Oare nu voi aveti nevoie de fapt de acest dar, si mai putin Dumnezeu de rugaciunile voastre in alte limbi decat cea pe care o vorbiti? Oare tu nu ramai in acest cult si datorita faptului ca ti se pare ca darul e la voi, si ai ajuns si tu sa crezi ca trebuie sa existe, si te bucuri ca ai un dar...la modul in care exista intre voi? Ce crezi despre cei care se roaga lui Dumnezeu, dar nu in limbi...ti-ar fi indiferent daca te-ai inchina si tu ca ei?
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|