Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.06.2010, 15:29:53
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Eu nu m-am referit la extreme (batrani patimasi sau copii pasionati de sex inainte de vreme), ci la oamenii "normali", cei casatoriti, aflati intr-o relatie fireasca. Pentru aceia sexualitatea e un element important. Banuiesc ca esti de acord cu acest aspect.
Tot ce vedem la tv, pe Internet sau in ziare trebuie "filtrat" astfel incat sa ne selectam informatia trebuincioasa. Restul este balast.

Iertare si Doamne ajuta!
Sunt de parere ca sexualitatea in cuplu are exact acea importanta pe care decizi (de obicei inconstient) sa i-o acorzi!

(cat despre "normalitatea" anormala a batranilor de azi.. un medic, psiholog sau psihiatru s-ar putea pronunta mai bine, eu vorbesc din experienta personala limitata.. sunt multi batrani care vad existenta f erotizat.. deci nu obsedati sexual ci erotizati, cu preocupare -morbida, zic eu- fata de idilele/viata romantica a altora, evaluarea atractivitatii sexuale a altora (batranii care te masoara din cap pana in picioare cat de "frumoasa" esti), se grabesc sa dea sfaturi de natura intima etc.. adica preocupari care indica faptul ca desi nu pot, ar vrea si sunt interesati de sexualitate si o traiesc prin imaginatie, prin viata altora, telenovele, amintiri etc..)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Femeia daca este murdara sa nu intre in biserica? clementia Generalitati 74 27.06.2011 00:16:30
femeia in biserica-intrebare copilu Reguli in Biserica 8 25.09.2010 17:37:49
De ce poarta femeia batic in biserica? ortodoxie Intrebari utilizatori 3 28.06.2010 09:42:33
de ce Biserica nu face mai mult? anamariaplop2000 Despre Biserica Ortodoxa in general 14 18.05.2010 18:07:25
Femeia in biserica iosif Reguli in Biserica 73 02.11.2009 05:44:25