Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.06.2010, 14:21:12
Zarathustra_revenind Zarathustra_revenind is offline
Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Sunt crestina. In fata celor de alte credinte nu ma smeresc. In fata lui Dumnezeu trebuie sa ma smeresc. In fata duhovnicului meu de asemenea. Cu el trebuie sa discut in ce masura sunt crestina: cu numele, cu vorba, cu fapta, cate putin din fiecare etc. De aceea, astfel de intrebari nu-si au rostul. Pur si simplu. E problema fiecaruia cat este de crestin.

Pe acest forum bine ar fi sa incercam sa ne intarim duhovniceste unii pe altii. Stie Dumnezeu cum suntem fiecare.
Imi pare rau dar e destul de vag ce spuneti aici. Nu stiu daca ati citit mesajul cu care am deschis topicul.
Totusi cum adica astfel de intrebari nu isi au rostul?Cu alte cuvinte nu va intereseaza, raportat la ce spune Biblia daca sunteti sau nu in acord cu ea? Sau si mai exact, din faptul ca exista viata dupa moarte nu trageti nici o concluzie?
Imi pare rau, dar in afara de cateva ritualuri ortodoxe, pe care probabil le considerati foarte importante, nu lasati sa se inteleaga ca ati face ceva concret pentru a dovedii in fata Lui Dumnezeu ca chiar credeti.
Oare nu spune Biblia voastra foarte simplu ca credinta fara fapte este moarta? Deci de ce ma rog nu are sens aceasta intrebare? Chiar nu vedeti ca exista si lucruri pe baza carora se poate evalua destul de obiectiv daca chiar credeti sau nu?
Asa ca din nou imi pare rau, dar pentru mine nici dumneavoastra nu sunteti crestina.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Voi sunteti lumina lumii!" Alex_Ciceu Preotul 0 18.07.2007 22:21:03
Multi dintre voi sunteti creduli SCORPIUS Generalitati 59 21.01.2007 08:07:31