![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Pai macar sa va dati seama de impostura in care va aflati . Sau nu vi se pare un lucru important?
|
|
|||
|
|||
![]()
Judecand, incerci sa-I iei misiunea lui Dumnezeu, ceea ce denota, fara suparare, niste complexe de inferioritate si mandrie draceasca ...cat cuprinde!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti sigur ca poti cunoaste un om stand in spatele monitorului si citind ce scrie?" Poate da copy-paste-uri, poate ii sufla cineva...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fie, sa zicem de dragul discutiei ca nu mi-ar pasa. Credeti ca mie imi e bine cand altora le este rau? Chiar puteti spune cu mana pe inima ca faptul ca majoritatea populatiei tarii se insala in ceea ce priveste niste lucruri pana la urma fundamentale nu ma afecteaza cumva, fie si indirect si pe mine? Credeti cumva ca traiesc intr-un turn de fildes unde ma pot izola de orice iluzie ce duce la tot felul de prostii? Caci am vazut deja chiar prea multe prostii facute intr-o logica crestina in aceasta tara. Si nu am chef sa vorbesc acum despre ele,as prefera pana una alta sa ramanem cat de cat ontopic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ideea este urmatoarea: daca noi , cei 700 de utilizatori ai forumului, plus cei ce umplu bisericile, ne inselam, iar tu ai dreptate, inseamna ca esti mult mai informat ca noi, mai bun si mai intelept. Tu te consideri capabil sa ne scoti din intuneric, altfel nu ai mai incerca. Spuneai de noi ca avem o parere prea buna despre noi? :) Prostiile acelea facute dintr-o logica crestina sunt de fapt in afara logicii crestine. Atunci cand mesajul Evangheliei se combina cu rautatea omului da nastere fanatismului sau razboiului cu suport religios...nici o legatura cu Dumnezeu. Si mai am o intrebare: spuneai ca astepti sa gasesti un crestin adevarat ca sa discuti cu el. Ce ai discuta cu acel crestin? Ai dori sa afli mai multe despre crestinismul lui sau ai vrea sa-i demonstrezi ca e nefondat? Apropo, daca tu cauti crestini adevarati inseamna ca tu crezi in crestinism si ce poate produce el. Altfel ai cauta oameni morali sau corecti sau...mai stiu eu ce...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 20.06.2010 at 14:59:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi dacă creștinii sunt niște impostori, înseamnă că sunt atei și atunci ce le reproșezi, că nu recunosc că sunt atei?
Ce vroiai de fapt, ca ei, creștinii să trăiască cu adevărat creștinește? Asta te-ar fi determinat să devii și tu creștin sau tot ateu ai fi rămas? Dacă răspunsul e a prima variantă, atunci impostorul ești tu, că nu faci ceea ce știi că e bine. Dacă răspunsul e a doua variantă, atunci ești un ipocrit, care pretinzi altora ceea ce nu crezi că e necesar. Sper că ai băut ceva, că dacă scrii chestiile ăstea în stare de luciditate e grav.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si din nou sunt analizate motivele, persoana, ce m-a determinat, ce se intampla si asa mai departe. Intrebarea era totusi serioasa, vad ca nu se prea raspunde la ea. Si reafirm ca cred ca crestinismul este o utopie, iar faptul ca crestinii NU POT de regula traii crestineste se datoreaza acestui lucru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in ceea ce priveste faptul ca marea majoritate a populatiei tarii se insala, eu va propun sa trecem la majoritatea populatiei Iranului. 99.99% de oameni dintr-o tara nu se pot insela, nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]()
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Voi sunteti lumina lumii!" | Alex_Ciceu | Preotul | 0 | 18.07.2007 22:21:03 |
Multi dintre voi sunteti creduli | SCORPIUS | Generalitati | 59 | 21.01.2007 08:07:31 |
|