Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.06.2010, 20:31:55
eu-cristina83 eu-cristina83 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2008
Locație: Undeva in minunata Romanie
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mircea HetP Vezi mesajul
am primit acte care dovedesc ca parintele este somat sa plateasca datoria la banca, in caz contrar va fi executat silit
pacat ca aceste acte nu au fost postate pe site la inceputul actiunii, astfel ar fi fost evitate multe comentarii inutile
pacat ca a durat atat pana am primit raspunsul, daca primeam raspunsul mai repede si situatia era clarificata de le inceput ne puteam concentra la indemnarea altora sa ajute

in rest nu ma mai intereseaza cu ce casa a girat la banca sau in ce fel a folosit banii, sunt sigur ca parintele este sincer

Doamne ajuta!
Eminescu spunea asa:"E usor a scrie versuri/ Cand nimic nu ai a spune/ Insirand cuvinte goale/ Ce din coada au sa sune." Cam asa au facut cei care nici nu au ajutat, dar nici nu au lasat pe altii sa ajute un om aflat la necaz. Au vorbit numai prostii, au aruncat cu noroi in Laurentiu si in pr. cu familia sa, au calcat in picioare demersurile unui om cu suflet mare si nu in ultimul rand i-au intors poate pe unii care ar fi dorit sa faca o fapta buna prin atitudinea lor mizerabila. Asta este, acum constatam ca se puteau face multe....FERICE DE CEI CARE AU AJUTAT SI NU AU FACUT DIN ASTA UN ACT DE MARE BRAVURA si vai de cei care au calomniat si denigrat, pt. ca la judecata de apoi o sa dam socoteala pt. orice cuvant, fapta, etc.