Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu consider ca este normal ca copia dupa buletinul parintelui sa ajunga pe Internet ca si alte detalii personale.
|
Tocmai ce spusesem sa fie cenzurate in partile intime. Nu stiu de ce laurschepsis s-a simtit ofensat.
Citat:
De asemeni nu cred ca e nevoie de "desfasuratorul" sumelor colectate, cred ca suma finala e suficienta desi nu vad cum ar ajuta pe cineva chestia asta, eventual somatia bancii pentru plata sau un raport al sumei restante..
|
Nu e nevoie de toata istoria dar dupa ce a promis marea cu sarea, macar un extras de cont sa fi postat. Daca am fi vazut niste extrase de cont cred ca noi astia care tulburam apele ne-am mai fi linistit. Noi vrem sa aratam ca nu e cazul sa fie lumea atat de credula. Laurschepsis vrea sa arate ca e un caz real. Pana acum insa n-am vazut nimic, replicile lui au fost destul de intepate desi a promis ca va posta ceva.
Citat:
Nu cred ca indoielile unora au avut impact asupra sumei stranse...pur si simplu atat a fost sa fie, probabil bani vor mai veni, in orice caz cei de la banca ar trebui sa aprecieze faptul ca s-a platit mai bine de jumatate din ce pretindeau, deci ar putea face o re-esalonare.
|
Poate ma lamureste si pe mine cineva de ce e nevoie de o suma atat de mare.
Citat:
Poate dl. topcat trebuia lamurit cel mai repede pentru ca se lauda ca daca o facem, plateste el TOATA diferenta..
|
Si de ce nu a profitat laurschepsis de asa oferta oare? Daca e pe bune, e usor de demonstrat. Dar pana acum, nimic concret.