Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2010, 22:18:55
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu consider ca este normal ca copia dupa buletinul parintelui sa ajunga pe Internet ca si alte detalii personale.
Tocmai ce spusesem sa fie cenzurate in partile intime. Nu stiu de ce laurschepsis s-a simtit ofensat.
Citat:
De asemeni nu cred ca e nevoie de "desfasuratorul" sumelor colectate, cred ca suma finala e suficienta desi nu vad cum ar ajuta pe cineva chestia asta, eventual somatia bancii pentru plata sau un raport al sumei restante..
Nu e nevoie de toata istoria dar dupa ce a promis marea cu sarea, macar un extras de cont sa fi postat. Daca am fi vazut niste extrase de cont cred ca noi astia care tulburam apele ne-am mai fi linistit. Noi vrem sa aratam ca nu e cazul sa fie lumea atat de credula. Laurschepsis vrea sa arate ca e un caz real. Pana acum insa n-am vazut nimic, replicile lui au fost destul de intepate desi a promis ca va posta ceva.
Citat:
Nu cred ca indoielile unora au avut impact asupra sumei stranse...pur si simplu atat a fost sa fie, probabil bani vor mai veni, in orice caz cei de la banca ar trebui sa aprecieze faptul ca s-a platit mai bine de jumatate din ce pretindeau, deci ar putea face o re-esalonare.
Poate ma lamureste si pe mine cineva de ce e nevoie de o suma atat de mare.
Citat:
Poate dl. topcat trebuia lamurit cel mai repede pentru ca se lauda ca daca o facem, plateste el TOATA diferenta..
Si de ce nu a profitat laurschepsis de asa oferta oare? Daca e pe bune, e usor de demonstrat. Dar pana acum, nimic concret.
Reply With Quote