Citat:
În prealabil postat de zorobabel
tu nu ai vazut nici o familie care nu avea copii? Ce te face sa crezi ca avea copii si ca erau mici? Nimic nu duce la concluzia asta.
Exemplu tipic de verset rupt din context, de ce nu pui si versetele de dinainte ca sa vezi exact cine sunt pruncii respectivi:
"Pentru că și Cel ce sfințește și cei ce se sfințesc, dintr-Unul sunt toți; de aceea nu se rușinează să-i numească pe ei frați,
Zicând: "Spune-voi fraților mei numele Tău. În mijlocul Bisericii Te voi lăuda".
Și iarăși: "Eu voi fi încrezător în El"; și iarăși: "Iată Eu și pruncii pe care Mi i-a dat Dumnezeu".
Pruncii la care face referire Pavel sunt fratii lui Hristos(adica credinciosii). Nu sunt prunci din punct de vedere fizic.
|
ne credeti pe noi ca noi suntem mincinosi sau ce?voi sunteti aceea,voi aveti copii morti cu suflet care nu au nici o bucurie in Imparatia Domnului si va mai spunet ca sunteti Sfinti,dar sunteti niste cruzi cu copiii,ei sunt cei mai vulnerabili,daca ei sunt botezati sunt nu se intampla nimic ca Domnul Iisus sunt cu ei,voi dati lor catre pierzare si nu catre bucurie,bine a zis Domnul Iisus ca tot raul vine din Apus.