Citat:
În prealabil postat de Iubirea
Ai dreptate...de aceea nici nu vreau sa mai aud de aceasta tara deosebita ....singurul regret pe care il mai am este ca nu-mi pot schimba sangele si neamul...ca efectiv sa nu mai am cu nimic de-a face cu acest MARE NEAM de...
Nici nu-ti imaginezi cat ma bucur ca tara nu ma merita pe mine si pe toti ceilalti plecati, si-i merita pe cei ramasi...somitatile care traiti mai mult de pe urma "tradatorilor" decat din ce va da tara...
Mereu am spus ca regret ca fac parte din acest neam parvenit, lenes, cersetor, preocupat de ce-i in curtea vecinului, cu ochii in toate partile sa vada daca poate fura ceva de pe oriunde trece...cu adevarat ca nu merit acest neam, dar nici nu-mi doresc :))))
|
poate ca tu-i confunzi pe tiganii si pe corciturile tiganesti, cu romanii curati, grava greseala !
neamul nostru,provenit din legionarii romani lasati la vatra pe pamanturile daciei, nu poate fi un neam ticalos, asa cum il descrii !
problema e faptul ca in decursul istoriei prea s-a amestecat cu alte natii,si etnii,in unele zone, dar exista si zone pure, perfect romanesti- daca ai fi cunoscut mocani din zona muntilor apuseni,ai fi vazut oameni cu bun simt si la locul lor !