Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2010, 02:12:09
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
... cand iata ne mor copii prin spitale in cel mai stupid mod, cand am ajuns sa nu putem asigura o viata decenta batranilor nostri, cand sistemul de invatamant este la pamant, sanatatea este in coma, etc, etc, etc ... ti se pare logica alocarea de fonduri pentru ridicarea lacaselor de cult?
Copiii,mor in spitale in cel mai stupid mod,deoarece toata crema medicinii romanesti s-a evaporat in alte tinuturi mai calde,mai primitoare;iar cei care au ramas sunt atat de dezamagiti de situatia actuala,incat se duc la serviciu cu ura,au si uitat care este misiunea lor;sunt platiti mediocru=vor lucra mediocru!!!
Nu inteleg cum de nu sunt fonduri de a instala sisteme de alarma anti-incendiu in spitale???mai ales intr-o maternitate!!

Cat despre asigurarea unei vieti decente a batranilor...in tarile civilizate,oamenii sunt platiti cu destui bani(sau sunt motivati sa aibe chiar 2,3 slujbe)incat isi permit orice,dar mai ales orice persoana se poate ingriji de propria intretinere prin contributia de-alungul vietii la programul de pensie privata!Vad cum cea mai bogata rata a populatiei sunt...batranii!!!
Stiu,suna uluitor,nici eu nu intelegeam cum batranii isi invitau copiii si nepotii la cumparaturi,restaurante sau croaziere...imi ziceam"uite ce nesimtiti,cheltuie banii bietilor batrani"!,pana cand m-am dumirit cum un astfel de batran are in cont vreo $300.000 la dispozitie...e si normal sa-i cheltuie cu cei dragi !!

Sunt multe de spus,nu vad cum refuzul de a contrui biserici va rezolva tot haosul cu care Romania se confrunta acum??!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Copiii din spitale Adriana Cluj Umanitare 0 11.04.2012 08:30:57
Biserici din Romania cu moaste 1 Bucurie Moaste 10 09.07.2011 00:21:12
taxele in biserica si in spitale Mirela0110 Generalitati 53 18.02.2011 20:19:40
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice adelin Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 4 27.01.2010 22:34:48
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28