![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Adrian, iti multumesc pentru acest articol!
http://www.crestinortodox.ro/editori...mt-120964.html In fiecare dimineata imi beau cafeaua in fata calculatorului. Imi verific casuta postala .. apoi intru aici. ..ma odihnesc citind pilda zilei sau povata vreunui sfant. Uneori, am senzatia ca cineva imi stie framantarea, lacrima de peste noapte si dimineata ma mangaie. Ma odihneste. Ma pregateste..poate pentru un nou val...pentru o noua framantare.. Stii? ieri un tanar a injurat la mine in magazin..l-am privit indelung si i-am spus bland. De ce? Atat! M-a privit cu ura si mi-a spus..vrei sa-ti sparg fata??.. Mi-am amintit cuvantul de pe pagina ta si..am oftat. Uneori ma supar si spun virtualul este o inselare. Ca mai apoi..sa privesc inapoi si sa regasesc \'cuvintele sfintilor nostri\"..si spun lacrimand. Iarta-ma, Stapana mea! Iarta-ma! Nu stiu daca aceste ganduri ale mele trebuiau scrise aici in virtual..pentru ca sunt framantari personale..dar, am indraznit pentru ca articolul tau mi-a dat aripi. In momentul in care simteam ca sunt singura..ai venit tu si mi-ai intins aceasta mana..soptindu-mi, ridica-te! Si eu sunt cu tine! Poate ca mai sunt multi ca tine.. ca mine (si sunt convinsa ca sunt)dar pentru ca nu sunt decat un om simplu..uneori am nevoie de o mana umana sa ma ridice.. Chiar daca stiu ca in \'spatele\" ei sta Stapana mea... Last edited by eduardd; 27.08.2010 at 08:43:26. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ma simt singur... | Sanduu | Generalitati | 204 | 31.07.2016 18:46:44 |
simt ca nu mai pot sa ma rog... | onyx235 | Generalitati | 28 | 04.01.2013 19:56:07 |
Ma simt trista | Ioana.M | Generalitati | 92 | 19.07.2011 02:21:03 |
Ce s-a intamplat cu bunul samaritean? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 37 | 18.10.2010 14:45:07 |
|