Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2010, 15:22:22
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Hm!... Ma ghindiam io!...
Nu, eu nu prefer capra si nu prefer bleaga. Punct!
In fata lui Dumnezeu, a sta vertical inseamna a fi mult prea plin de sine! Mai incearca si alta pozitie, ca tot veni vorba de "capra". (No offence: vorbeam de smerenie si nu altceva!!!)
Iar de la manastire tocmai ce m-am intors. Iar daca ar fi fost sa ma folosesc de metodele tale, poate ca ar fi trebuit sa ma iau la bataie din prima zi cu monahul-bucatar, sau cu un altul care nu m-a tratat ca pe un VIP. Dupa ceva timp, insa, s-au schimbat impresiile si de o parte si de cealalta!!!

Iar posedarea?... Dac-ai sti cati ne stapanesc pe fiecare-n parte nu te-ai mai simti deranjata de sesizarea mea. Faptul ca eu sunt aici pe forum in loc sa ma ocup de ceva mult mai important pentru suflet, tine de dependenta si deci, intr-un fel sau altul, NU fac voia lui Dumnezeu ci a altcuiva. Iar daca ma stapaneste, trebuie sa recunosc ca inca nu m-am hotarat sa-l "scuip" afara!
Ce vrei sa subliniezi,nu e posesie,ci un oarecare tip de influenta demonica,de care scapi rapid,mai ales cand esti om de manastire!asa ca nu are rost sa arati dracul unde nu e!exemplul tau cu Vipul e total deplasat,nu exista nici o analogie cu situatia de la Prislop.nici una!credeam ca poti fi serios,ca poti pricepe,dar esti un om bun si atat!cat despre stat capra,de acolo vin!am stat destul,calarita de ce nu era cazul,m-am smerit destul,insa mi-am recapatat demult pozitia verticala si am de gand sa raman acolo!m-am smerit si umilit cat pentru o viata intreaga!si statul capra se administreaza in doze,nu e normal sa ti se aplice tone,deodata!cand reusesti sa te ridici,preferi sa ramai vertical,chit ca ptr unii asta se traduce prin trufie.....je m'en fiche!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31