Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2010, 19:55:26
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Dupa parerea mea din "puntile demonilor" in sufletele noastre fac parte pacatele noastre nevindecate pe care le purtam in noi,inclinatiile noastre spre rau (pacat) si nu numai acestea.
Tot dupa parerea mea imaginatia e o putere fireasca data de preabunul Dumnezeu oamenilor (adica oameni au fost creati avand aceasta putere sufleteasca) de e folosita de unii bine si de alti nu e folosita bine.
Nu ma sminteste ce au scris altii da fiecare exprimand parerile lui pe un anumit subiect (aci in legatura cu imaginatia) am expus si eu parerea mea in legatura cu acest subiect.
Eu nu am auzit inca sa se fi discutat la vreun Sfant Sinod Ecumenic aceasta referitor la imaginatie.

Last edited by mihailt; 07.09.2010 at 19:57:45.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acatistul Sfantului Gherasim Kefalonitul, Izgonitorul demonilor Loghin Alina Intrebari utilizatori 0 05.03.2011 13:03:35
Lupta impotriva demonilor, patimilor, vraji, farmece, magie si dobadirea mantuirii sofia_78 Generalitati 14 11.01.2011 14:19:05
Ierarhia Demonilor Ioan-Victor Generalitati 9 26.01.2010 20:51:47