Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.09.2010, 13:03:10
unpaharcuapa's Avatar
unpaharcuapa unpaharcuapa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.05.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Catisma am citit si eu cateva din randurile de aici postate de tine si de ceilalti si nu te necaji ca multa lume este alaturi de tine.Dupa cum redai in propozitii scurte(dintre cele mai multe)ai un fel de teama in suflet.Ai ajuns la extenuare si iti doresti mult o ameliorare a ceeace ti se intampla.Nu vreau sa vb in necunostinta de cauza insa m-as gandi la o arie mai ampla de intrebari.Dar in primul si in primul rand sa nu-ti fie teama!Daca Il ai pe Domnul in suflet el nu se poate apropia de tine.Daca ar fi un suflet care te chinuie de atat timp exista probabilitatea sa fie prins intre cele doua lumi ,suflet care nu gaseste iesirea.E foarte greu de explicat sper sa ma intelegi.La vremea cand au inceput ti-a decedat cineva drag?un prieten?ai avut un animal de companie stiu eu o pisica un catel?faptul ca ti se aseaza pe piept asa s-ar traduce....cert e ca ti-e greu si as dori sa te ajut dar nu stiu cum....ai incercat sa dormi si in alta parte sa vezi daca tot asa iti face?
Nu te lasa si roaga-te de cate ori poti crunt este ca ai nevoie si de odihna iar daca somnul tau e razlet...odihna o vei primi de la Domnul.Domnul Fie Cu Tine!

Tags
chinuiri de la diavol, farmece, părintele argatu, privare de somn, vraji

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea (2) Catisma Vrajitoria 54 06.11.2017 02:34:18
despre vraji, farmece sadiy Generalitati 7 11.10.2011 11:49:26
Despre Vraji patinina34 Vrajitoria 18 22.06.2010 20:06:43
Despre vraji -parintele Argatu idealist Vrajitoria 1 14.05.2010 12:57:13