Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.10.2010, 09:06:25
Patmos's Avatar
Patmos Patmos is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de wassabi Vezi mesajul
citatele tale sustin ceea ce spun eu (ca Isus este un om cu mult har, cu o misiune, un ales al lui Dumnezeu dar nu fiul sau), si nu ca Isus ar fi fiul lui Dumnezeu
Wassabi,imi este clar ca Sfanta Treime este este o realitate complet necunoscuta tie,ceea ce face inutil orice dialog.

Cozia, nu te amagi singur.Din cele scrise de tine se observa ca esti complet strain de ortodoxism.Il ironizezi pe acel om,Gheron,desi ceea ce spune el te depaseste complet,dovada si reactia ta,cand ai raspuns la bunatate cu ironie.Sunt multi lupi in blana de oaie,precum esti tu Cozia.Modul nesimtit si tupeist in care te-ai adresat acelui om arata intentiile tale,pentru ca cine vrea sa faca rau nu se poate preface la infinit.

Degeaba incercati sa loviti in Hristos si in fundamentul ortodoxismului.Veti da socoteala pentru sminteala si erezia voastra dar nici macar asta nu intelegeti.Dupa ce ca mergeti spre intuneric mai vreti sa-i trageti si pe altii dupa voi.

Sfânta Evanghelie după Marcu

Capitolul 5

1.Și a venit de cealaltă parte a mării în ținutul Gadarenilor.
2.Iar după ce a ieșit din corabie, îndată L-a întâmpinat, din morminte, un om cu duh necurat,
3.Care își avea locuința în morminte, și nimeni nu putea să-l lege nici măcar în lanțuri,
4.Pentru că de multe ori fiind legat în obezi și lanțuri, el rupea lanțurile, și obezile le sfărâma, și nimeni nu putea să-l potolească;
5.Și neîncetat noaptea și ziua era prin morminte și prin munți, strigând și tăindu-se cu pietre.
6.Iar văzându-L de departe pe Iisus, a alergat și s-a închinat Lui.
7.Și strigând cu glas puternic, a zis: Ce ai cu mine, Iisuse, Fiule al lui Dumnezeu Celui Preaînalt? Te jur pe Dumnezeu să nu mă chinuiești.
8.Căci îi zicea: Ieși duh necurat din omul acesta.
9.Și l-a întrebat: Care îți este numele? Și I-a răspuns: Legiune este numele meu, căci suntem mulți.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? cosmotech Generalitati 6 16.10.2011 19:25:44
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? joshoo Generalitati 8 03.11.2010 13:02:11
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? annajanette Generalitati 27 28.06.2010 14:03:42
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? gpalama Secte si culte 23 31.05.2010 22:07:54
FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu andreicozia Din Noul Testament 17 23.02.2010 22:25:31