![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
exact, asta e si problema. Dumnezeu nu naste fii. N-a facut-o niciodata. De ce ar fi Isus exceptia? Ca asa au spus niste oameni? Nici macar Isus nu ar fi spus FARA ECHIVOC ca este fiul lui Dumnezeu. Cuvintele lui Isus au fost de inspiratie divina. Eu vreau sa ii urmez calea, insa calea adevarata, nu cea la mana a treia, cea povestita din povestile altora. Cum pot crede ca Isus este fiul lui Dumnezeu cand el n-a zis asta. Cum pot crede in ce spun oamenii bisericii cand aceeasi oameni au ucis si torturat oameni pt ca nu le impartaseau credinta sau au facut sfinti niste ugicasi (Constantin cel Mare, Stefan cel Mare etc). Asta este calea lui Dumnezeu? Cea in care te rogi unor ucigasi de oameni? Chiar vreau sa inteleg cum de puteti sa urmati cuvant cu cuvant ce va spune biserica desi biserica a facut multe greseli, si-a dovedit interesul direct in ale lumii si nicidecum in cele spirituale. Asa de mult va impresioneaza apelul la autoritate? Cum se impaca constiinta voastra cu faptul ca aceeasi biserica s-a dovedit, de nenumarate ori ca fiind lumeasca si nicidecum divina?
|
|
||||
|
||||
![]()
Scriptura nu este o carte scrisa dupa cum l-a taiat mintea pe om. Ea este descoperita de Dumnezeu. Ti s-au dat niste versete, daca pe acelea nu le crezi, in zadar vom veni cu alte argumente din Scriptura referitoare la dumnezeirea lui Hristos. Nu incerca sa reduci continutul Scripturii la mintea ta. Asa au facut si alte persoane si au ajuns la diverse erezii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfanta Scriptura este Cuvantul lui Dumnezeu. Este adevarul scris de oameni insuflati de Dumnezeu Duhul Sfant, pentru oameni, dar nu din voia oamenilor ci din voia lui Dumnezeu caci [b] "oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu au grăit, purtați fiind de Duhul Sfânt" (II petru 1,21)[b] |
|
|||
|
|||
![]()
Deuteronomul - A cincea carte a lui Moise
Capitolul 11 26. Iată, eu vă pun astăzi înainte binecuvântare și blestem: 27. Binecuvântare veți avea dacă veți asculta poruncile Domnului Dumnezeului vostru, pe care vi le spun eu astăzi; iar blestem, dacă nu veți asculta poruncile Domnului Dumnezeului vostru." Capitolul 30 10. De vei asculta glasul Domnului Dumnezeului tău, păzind și împlinind toate poruncile Lui, hotărârile Lui și legile Lui, și de te vei întoarce la Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta și din tot sufletul tău. 11. Căci porunca aceasta care ți-o poruncesc eu astăzi nu este neînțeleasă de tine și nu este departe. 12. Ea nu este în cer, ca să zici: Cine se va sui pentru noi în cer, ca să ne-o aducă și să ne-o dea s-o auzim și s-o facem? 13. Și nu este ea nici peste mare, ca să zici: Cine se va duce pentru noi peste mare, ca să ne-o aducă, să ne facă s-o auzim și s-o împlinim? 14. Ci Cuvântul acesta este foarte aproape de tine; el este în gura ta și în inima ta, ca să-l faci. 15. Iată eu astăzi ți-am pus înainte viața și moartea, binele și răul, 16. Poruncindu-ți astăzi să iubești pe Domnul Dumnezeul tău, să umbli în toate căile Lui și să împlinești poruncile Lui, hotărârile Lui și legile Lui, ca să trăiești și să te înmulțești și să te binecuvânteze Domnul Dumnezeul tău pe pământul pe care îl vei stăpâni. 17. Iar de se va întoarce inima ta și nu vei asculta, ci te vei lăsa ademenit și te vei închina la alți dumnezei și le vei sluji lor, 18. Vă dau de știre astăzi că veți pieri și nu veți trăi mult în pământul pe care Domnul Dumnezeu ți-l dă și pentru a cărui stăpânire treci tu acum Iordanul. 19. Ca martori înaintea voastră iau astăzi cerul și pământul: viață și moarte Ti-am pus eu astăzi înainte, și binecuvântare și blestem. Alege viața ca să trăiești tu și urmașii tăi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? | cosmotech | Generalitati | 6 | 16.10.2011 19:25:44 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 14:03:42 |
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 22:07:54 |
FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu | andreicozia | Din Noul Testament | 17 | 23.02.2010 22:25:31 |
|