![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt de acord cu nu exista doi oameni identici,prin urmare,cand doua persoane se intalnesc,sunt efectiv doua universuri diferite si chiar daca exista puncte de interes comun, Și sunt de acord cu siguranta vor exista si altele care vor duce invitabil la conflicte, neintelegeri. Conflictele și neînțelegerile (cum ai spus, nu e nimeni perfect) nu trebuie, însă, să ducă la scandal și război, iar faptul că cei doi vor avea discuții care să precizeze așteptările fiecăruia e de bun augur și trebuie să existe permanent astfel de discuții, fiindcă "Celalalt nu poate ghici ceea ce se petrece in interiorul nostru,ce dorinte si asteptari avem!" Nu trebuie evitată nici o discuție deoarece Ignorandu-ne propriile nevoi din diverse motive sau evitand sa deschidem subiectul de teama conflictului,nu reusim decat sa acumulam frustrari,tensiunea se va accentua in timp,vom deveni deprimati,nemultumiti,nervosi,iar asta nu poate duce la o atmosfera armonioasa in cuplu,ci la o situatie asemanatoare cu o bomba cu ceas care sta sa explodeze! Dacă există dragoste între cei doi, aceste discuții vor ține seamă de ceea ce dorește celălalt, fiindcă dragostea presupune multă răbdare, înțelegere, față de nevoile fiecăruia. Dragostea nu ne cere decât să-l punem pe celălalt pe tron (el pe ea și ea pe el.) Și atunci, spun eu, că acel imperativ "TREBUIE SA INVATAM SA CEREM" devine, în mare parte, inutil.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
zeul fotbal,una din minunile lui Dumnezeu ! | Radu32 | Generalitati | 42 | 12.07.2010 23:08:37 |
CE TREBUIE SA FACA BOR? | justiniann | Generalitati | 46 | 03.02.2010 21:33:04 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Fotbal si credinta | CatalinM | Generalitati | 4 | 25.08.2009 21:40:14 |
|