Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.11.2010, 16:32:20
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 265.Cum bagatelizează sectanții de la “Noul Ierusalim–Pucioasa” superlativul absolut

265. CEL...CEA... MAI MARE - sau cum bagatelizează sectanții de la “Noul Ierusalim – Pucioasa” până și superlativul absolut (IX)

*
Cea mai mare înțelepciune este “mintea sfântă”:

Mai mare înțelepciune ca mintea sfântă nu este înțelepciune sub cer. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 17-11-1996)

Cea mai mare înțelepciune este “iubirea de Dumnezeu”:

“Cea mai mare înțelepciune a omului asta ar fi: iubirea de Dumnezeu, dar pe ea n-o alege omul ca să umple apoi pământul cu ea și cu vestea ei.(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 7.4.2001)

“Cea mai mare înțelepciune este “lepădarea de sine”, iar “lepădarea de sine este crucea”:

“Israele, fiule scump, ce frumos este omul care se leapădă de sine, ce frumos! Mai mare înțelepciune nu este ca înțelepciunea aceasta. [...] Lepădarea de sine este crucea, și nu altceva este crucea. Mai mare înțelepciune ca aceasta care să strige între fiii oamenilor nu este înțelepciune.(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 21-11-96)

“Cea mai mare înțelepciune este “înțelepciunea sfinților”:

Mai mare decât toată înțelepciunea veacurilor este înțelepciunea sfinților cerului Meu, căci Eu am spus: «Mai mari decât toate lucrările de până la ei vor lucra sfinții care cred în Dumnezeu dându-se Lui sălaș pe pământ, și apoi în cer».(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 27-10-2004)

Cea mai mare înțelepciune este “slujirea Dumnezeului de la Pucioasa”:

“Cea mai mare înțelepciune în om este atunci când el Îmi slujește Mie, când el Mă iubește pentru Mine și nu pentru el, și aceasta este puterea înțelepciunii și puterea iubirii, iar altfel nu este cu acestea pentru slujirea Mea.(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 12-4-2009)

Cea mai mare înțelepciune este “ascultarea de Dumnezeu”:

“Nu poate fi pe pământ și în om înțelepciune mai mare ca ascultarea de Dumnezeu, iar cine n-o iubește pe ea ca pe viața sa însăși, acela este fiu al deșertăciunii cea de peste oamenii care-și fac voia lor, iar trâmbița Mea a spus: «Cei ce au voia lor, aceia pier prin ea».(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 27-10-2006)

*
Cea mai mare zi este “ziua întâi”:

Ziua întâi este cea mai mare zi, pentru că în ziua întâi a făcut Dumnezeu lumina.(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 20-1-1995)

Cea mai mare zi este “lucrarea Cuvântului de la Pucioasa”:

“Lucrarea cuvântului Meu de peste pământ este cea mai mare zi din toate zilele care sunt cu omul, iar ea trebuie să-l zguduie pe om, căci Domnul vorbește peste toate câte sunt în cer sus și pe pământ jos.(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 1-2-2004)

Cea mai mare zi este “sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului”:

“Această zi de sărbătoare este mângâierea mamei Mele Fecioare, cea mai mare zi din viața ei de pe pământ.(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 28-8-2008, la sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, pe stil vechi)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Mesaj,propunere TEOLOGUL Generalitati 45 08.01.2011 12:16:34
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa mihailt Secte si culte 2319 30.07.2010 23:36:37
un mesaj frumos The_Fallen Generalitati 1 14.07.2010 22:22:29