Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.11.2010, 18:32:05
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 264. “Minunile” de la Pucioasa

264. “Minunile” de la Pucioasa (III)

“Dumnezeul” Pucioasei trebuie “lucrat” în fiecare dintre adepții pucioși, până la însușirea Lui completă și definitivă ca Stăpân al lor:

“O, fiilor, mereu, mereu v-am povățuit și încă vă povățuiesc să aveți viață în voi, și s-o păstrați ca s-o aveți, dar pentru această minune voi trebuie să ascultați de Dumnezeu și să-L lucrați în voi ca pe Stăpânul vostru, și să primiți de la El prin orânduiala Lui dintre voi, că altfel nu-L veți înțelege și nu-L veți avea pe Domnul.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 2-7-2006)

Ascultarea de El era așadar însoțită de promisiunea că vor primi viață de la El și vor avea viață în ei și o vor păstra în ei; dar de atunci încoace o sumedenie dintre adepții Verginicăi au murit cu zile și cu speranța deșartă că “vor avea viață în ei”. Atunci înseamnă că:
- ori credința lor a fost șovăielnică, și făgăduința Dumnezeului lor n-a mai avut efect și putere de viață în ei, iar “minunea” nu s-a mai împlinit;
-ori adepții pucioși "L-au lucrat" pe Dumnezeul Pucioasei în ei, dar L-au lucrat după capul lor, și nu au respectat exact rețeta care li se dăsuse: “să primească de la El prin orânduiala Lui dintre ei”. Cu alte cuvinte, să primească îndemnuri și ordine numai de la liderii pucioși și nu de la ei sau din altă parte, căci “orânduiala dintre ei” aceasta este: liderii lor sunt lideri absoluți și vorbesc din dreptul și în numele și în locul lui Dumnezeu;
- ori puterea reală a Dumnezeului Pucioasei este departe de a fi pe măsura promisiunilor făcute de El adepților pucioși, și din nou “minunea” nu s-a mai împlinit.

Oamenii sunt toți fără minte, cu excepția liderilor pucioși care, prin minune sunt singurii care mai au minte, căci ei au Duhul lui Dumnezeu, căci sunt ucenicii iubiți de la Pucioasa, purtătorii duhului mijlocitor pentru om de la Dumnezeu-Cuvântul:

“– O, ucenici iubiți, mare este înaintea Mea duhul mijlocitor pentru om, duhul cel iubitor de oameni, căci oamenii sunt fără de minte, săracii. Cât ar fi omul de învățat și de mare pe pământ, când Eu nu încap cu fața Mea în el, omul este fără de minte, bietul de el. Mintea înseamnă mare minune când omul are minte. Duhul lui Dumnezeu este adevărata minte în om, în omul cel sărac cu duhul lui.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 12-7-2006)

Poporul pucios este destinat să fie un popor marionetă, cu creierele spălate de liderii pucioși, care-i manevreză ca niște păpușari cu ițe ascunse, așa după cum le convine lor. Păpușarii se autodefinesc “sfinți pe pământ” și sunt la mare competiție cu sfinții din cer. Căci mogulii pucioși, atunci când pretind că propovăduiesc lupta împotriva semeției, definesc viața sfântă ca fiind o viață tulburată și fără bucurii pe pământ, dar pe care ei o numesc “viață cu rod”, în timp ce sfinții din cer mijlocesc prin rugăciunile lor către Dumnezeu și pentru oameni, ca viața oamenilor să rodească pacea, iar întristarea lor să se prefacă în bucurie:

“Voiesc să-Mi fii popor păpușă, dar taina aceasta și adâncimea ei, tu trebuie s-o pricepi și s-o crezi apoi, căci dacă omul nu știe ce trebuie să fie el înaintea Mea, nu-și poate lucra ființa pentru Mine, nu se poate da Mie ca să-l fac pe el voia Mea și să rămână el înaintea Mea pentru lucrul Meu cu el. E mare minune să am Eu sfinți pe pământ și să Mă sprijin cu ei și să le fie lor milă de Mine și de durerea Mea cea de la om. Viața cea cu bucurii pe pământ este viață fără de rod, dar viața cea cu lucrul Meu în om este viață sfântă în care nu încape semeție omenească, ci încape lucrul Meu cel pentru răscumpărarea omului de sub viața lui cea fără de ascultare de Dumnezeu.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 2-8-2006)

Duhurile întunericului ce își iau nume de arhangheli (“Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil”) anunță că nu mai este vremea minunilor din cer, ci a celor de pe pământ. Deși ei spun că toate oștirile cerești așteaptă zi și noapte ca pucioșii să facă minuni pe pământ, iată că acestea întârzie, iar desăvârșirea la care pucioșii sunt insistent chemați se lasă și ea îndelung așteptată:

“Nu cereți semne și minuni, căci oștirile slăvilor cerești vă așteaptă pe voi zi și noapte să vă desăvârșiți și să fiți voi înșivă semne și minuni peste pământ și cărare a oamenilor spre Domnul.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 21-11-2006)

Dar care sunt “minunile de pe pământ” mult așteptate, în primul rând de la adepții pucioși? Cea mai mare dintre ele este împlinirea preceptelor legii din “Cuvântul de la Pucioasa”, precepte care s-au dovedit însă a fi prea grele până și pentru pucioși, care le încalcă sistematic (dar o fac cât mai pe ascuns, ca “să nu se smintească” unii pe alții):

“Nu este minune mai mare între oameni ca și împlinirea cuvântului Meu. Când omul împlinește în el cuvântul Meu, el se face minune a lui Dumnezeu pe pământ și Îmi mulțumește Mie pentru aceasta și se face blând și smerit cu inima înaintea Mea și înaintea oamenilor, și așa îi învață el pe oameni calea lor spre Mine, iar mai mult de atât el nu poate face bine peste oameni.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 25-12-2006)

Duhul întunericului ce își ia numele Sfântului Spiridon se angajează să-L ajute și el pe Dumnezeul de la Pucioasa pentru “săvârșirea planurilor Sale” și îi cheamă pe toți arhiereii pământului să înțeleagă că trebuie să intre în slujba Celui de la Pucioasa:

“Eu, Doamne, aș voi să Te slăvesc pe Tine și azi prin minunile credinței și ale iubirii mele de Tine, Doamne, și dau să Te ajut pentru săvârșirea planului lucrărilor Tale, și de aceea m-am apropiat de cei ce stau cu nume de arhierei peste mulțimi. O, ce mare minune ar fi să se vadă pe pământ dacă aceștia ar căuta să înțeleagă lucrarea unui arhiereu în slujba Ta, Doamne!” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 25-12-2006)

Last edited by mariamargareta; 08.11.2010 at 18:34:53.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Mesaj,propunere TEOLOGUL Generalitati 45 08.01.2011 12:16:34
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa mihailt Secte si culte 2319 30.07.2010 23:36:37
un mesaj frumos The_Fallen Generalitati 1 14.07.2010 22:22:29