Citat:
În prealabil postat de konijiro
De unde stii? Ti-a vorbit? Sunteti in legatura continua? De fiecare data cand apare asa ceva in ziar, il suni si el iti spune ca face parte din plan?
Serios acum, as vrea sa aud si ceva dovezi pentru toate aceste afirmatii extraordinare pe care la faci, ca cea in care ne explicai ca lumea nu are 4 miliarde de ani, dar Dumnezeu a aranjat in asa fel incat sa para ca are 4 miliarde de ani. Si nu, faptul ca asa crezi tu nu constituie o dovada.
|
Dacă nu crezi în Dumnezeu atunci nu ai dreptul să pui astfel de întrebări. Dacă ești dispus să admiți în mod sincer posibilitatea existenței Lui îți voi răspunde. Căci așa cum pui întrebarea e pălăvrăgeală fără sens.
Citat:
Ai o problema evidenta in a accepta realitatea, pentru ca intra in conflict cu credinta ta, si cea din urma iese shifonata. E trist insa ca preferi sa "reinventezi" realitatea, in asa fel incat sa se potriveasca credintei, in loc sa faci exact invers.
|
Vorbești fără argumente, deci delirezi. Ce cred eu e treaba mea, nu te privește, ce spun aici poți comenta dar nu cu "ba nu" ci cu explicații raționale. Convingerea ta că nu există Dumnezeu nu este un argument, cel puțin nu aici pe forum.