![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vai ce de mesaje!
Scriu unul, primesc patru. Citat:
Imi propune sex... bla bla.. Ai o imaginatie vivida si neconcordanta cu realitatea. Nu-ti satisfac apetitul pt telenovele: chiar nu avem discutii in familie. Dar pentru afirmatiile pe care le faci si care intra la categoria minciuna, barfa, clevetire, ar fi frumos sa oferi scuze.. ca vad ca raspandesti aici minciuni despre situatia mea. 2. Aia cu tatal si coafeza era o aluzie ca sa intelegi cat de grosolan este sa-mi critici de-aiurea sotul despre care nu stii nimic (si nici nu te priveste). Credeam ca o femeie "frumoasa si desteapta" (dupa cum te-ai autodescris pe alt thread) nu are nevoie sa i se spuna verde in fata. Dar m-am inselat. 3. nu am spus nimic nici despre mantuirea sotului sau cum va fi judecat etc.. Iar faci presupuneri aiurea. Tu centrezi, tu sutezi, tu stai in poarta.. (scrie romane, daca ai chef, dar lasa-ma pe mine cu presupunerile si fabulatiile tale.. ca nii nu esti atenta la ce scriu, nici nu intelegi, dar imi tot pui vorbe in gura/minte si astepti sa ma convingi astfel. Este obositor si nu am chef sa raspund la toate fanteziile tale) (Iubirea isihastilor nu este nimic din iubirea omeneasca. Nici a ta, nici a portarului, nici a coafezei. ) 4.. la mesajul ultim mi-ai starnit curiozitatea. Ce spui acolo, tu-ti cultivi virtutile aici? si ai priceput ca te ostenesti in zadar cu mine? Sau cum? Dar lasa, nu mai raspunde.. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Despre casatoria intre rude de familie. | radugherasim | Nunta | 6 | 10.03.2011 18:40:07 |
Femeia:sotie,mama,profesionista | caty_deea | Nunta | 52 | 06.01.2011 10:54:57 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Postul si relatiile dintre sot si sotie | cmihai | Pocainta | 30 | 10.02.2009 14:23:52 |
|