Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2010, 16:16:09
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Vai ce de mesaje!
Scriu unul, primesc patru.

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
A nu crede in Dumnezeu, deci necredinciosul e ca si un eretic, poate chiar mai rau. Pentru ca il neaga pe Dumnezeu.

Parintele Cleopa spunea:
``Ce spune Sfantul Efrem Sirul ? " Cu omul eretic sa nu vorbesti, in casa sa nu-l primesti, la masa sa nu stai cu dansul, buna ziua sa nu-i dai ". Acestia sunt inaintemergatorii lui Antihrist.``

Nu e de mirare ca iti propune sex in zile de post si nu intelege cand ii spui ca nu e bine. Nici nu are cum. ca e necredincios. Sustii abstinenta cand ai alaturi de tine un necredincios. Imi imaginez discutiile dintre voi doi. Deci iata ganduri diferite, conceptii diferite. Imi pare rau de tine.
1.Vad ca esti hotarata sa-mi demonstrezi ceva.. (cat de gresita este viata mea, in principal)
Imi propune sex... bla bla..
Ai o imaginatie vivida si neconcordanta cu realitatea.
Nu-ti satisfac apetitul pt telenovele: chiar nu avem discutii in familie.

Dar pentru afirmatiile pe care le faci si care intra la categoria minciuna, barfa, clevetire, ar fi frumos sa oferi scuze.. ca vad ca raspandesti aici minciuni despre situatia mea.

2. Aia cu tatal si coafeza era o aluzie ca sa intelegi cat de grosolan este sa-mi critici de-aiurea sotul despre care nu stii nimic (si nici nu te priveste).
Credeam ca o femeie "frumoasa si desteapta" (dupa cum te-ai autodescris pe alt thread) nu are nevoie sa i se spuna verde in fata.
Dar m-am inselat.

3. nu am spus nimic nici despre mantuirea sotului sau cum va fi judecat etc.. Iar faci presupuneri aiurea.
Tu centrezi, tu sutezi, tu stai in poarta..
(scrie romane, daca ai chef, dar lasa-ma pe mine cu presupunerile si fabulatiile tale.. ca nii nu esti atenta la ce scriu, nici nu intelegi, dar imi tot pui vorbe in gura/minte si astepti sa ma convingi astfel. Este obositor si nu am chef sa raspund la toate fanteziile tale)

(Iubirea isihastilor nu este nimic din iubirea omeneasca. Nici a ta, nici a portarului, nici a coafezei. )

4.. la mesajul ultim mi-ai starnit curiozitatea.
Ce spui acolo, tu-ti cultivi virtutile aici? si ai priceput ca te ostenesti in zadar cu mine? Sau cum?

Dar lasa, nu mai raspunde..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Grija sotului fata de sotie ! windorin Nunta 48 08.12.2012 01:38:38
Despre casatoria intre rude de familie. radugherasim Nunta 6 10.03.2011 18:40:07
Femeia:sotie,mama,profesionista caty_deea Nunta 52 06.01.2011 10:54:57
Desfranarea intre sot si sotie part 2 ionut12 Generalitati 20 16.11.2010 08:06:45
Postul si relatiile dintre sot si sotie cmihai Pocainta 30 10.02.2009 14:23:52