![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred totusi sa un crestin nu poate da sfaturi (ciuntite, jumatati de masura) unui necrestin. Inteleg aplicarea aici a principiului "decat raul mai mare, mai bine raul mai mic", insa acesta nu este un principiu crestin. Care e crestin, sa'i fie spre bucurie vesnica, insa calea e ingusta, iar poarta stramta foarte. Calea o stie, sa si mearga pe ea ! Care nu e crestin, nu are nevoie de "pogoraminte" facute de crestini. Oricum necrestinul vietuieste de capul lui. "Caci daca adevarul lui Dumnezeu, prin minciuna mea, a prisosit spre slava Lui, pentru ce dar mai sunt si eu judecat ca pacatos? Si de ce n-am face cele rele, ca sa vina cele bune..." (Romani 3, 8)
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 26.11.2010 at 13:01:41. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa este pe cale de a pescui un pește mare | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 17 | 13.02.2012 21:26:45 |
CEDO admite organizarea clericilor în sindicat. | bob2909 | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 03.02.2012 22:32:26 |
Folosirea limbajului | costel | Generalitati | 3 | 02.06.2011 22:40:57 |
|