![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu va cunosc si nu stiu cum va imbracati si nici nu ma priveste, oricum nu fac referire la persoana dumneavoastra. Vreau sa spun ca a fi sexy nu implica a fi si frumos. Frumusetea, dupa parerea, mea implica echilibru si verticalitate in fapte in curatia sufletului si implicit si in exterior deoarece suntm trup si suflet nu numai suflet sau invers. Iar la cat de pacatosi suntem barbatii asta ne-ar mai lipsi, sa ne mai ispiteasca in plus si vreo femeie prin vestimentatie indecenta. Si cand spun echilibru nu vorbesc de hainele pe care le poarta musulmancepe pe strada (care acopera si fata). Alta problema pentru femeie e ca este o patima grava a atrage priviri printr-o vestimentatie ispititoare, e vorba aici de mandrie, vanitate. Ca sa vedem cat de ortodox gandim exista un mod simplu de a verifica: "Ce ar face Hristos sau Maica Domnului in situatia mea?"
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Camasa-imbracaminte barbateasca? | elena20 | Reguli in Biserica | 7 | 26.01.2013 21:38:26 |
despre imbracaminte si machiaj | oana72 | Generalitati | 183 | 19.11.2012 08:59:59 |
Baiat mort la 17 ani are nevoie de imbracaminte, incaltaminte si sarmale | spre_rasarit | Umanitare | 12 | 16.02.2012 20:53:20 |
Doliul in imbracaminte | elizabeta | Generalitati | 21 | 24.01.2012 15:16:42 |
|