![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu conteaza cum esti imbracat ,ca haina nu il face pe om,ci sufletul,caracterul.Asta cred eu
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai contează și haina.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ati scos din cotext proverbul. Acest proverb se referea la saracie. Ceva de genul ca nu conteaza ca esti sarac pentru ca nu acest lucru defineste un om, ci tinuta lui morala, duhovniceasca.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa nu am de gand sa imi explic fiecare cuvintel pentru a intelege care a fost mesajul meu,intentia lui etc,din doua motive: -daca interpretarea ta a fost facuta pe baza orgoliului,atunci cand acesta se va mai domoli vei putea percepe si adevaratul inteles al spuselor mele...sau -daca doar atat poti vedea in cei din jurul tau,ar fi inutil sa stau sa pierd vremea cu explicatii pentru ca oricum nu ai intelege si nici nu ai vrea sa o faci. O seara frumoasa iti doresc! PS:Nici tu sa nu uiti ca Lucifer a cazut din Rai din pricina mandriei...
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 20.12.2010 at 22:00:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei, eu am vazut-o pe cea de-a treia a ta! Craciun fericit! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
N-ai vazut nimic, decat propriile tale fantasme psihotice.
|
|
|||
|
|||
![]()
:-) E deosebit de interesant forumul acesta...Pentru unii, e unicul mod de a socializa, e clar...Repet, se sesizeaza usor gradul de cultura si educatie de aici..Dar totusi, INTELIGENTA face diferenta...Am observat oameni foarte inteligenti care nu inteleg de ce insista sa va scoata din conul de umbra in care va aflati..NU VOR REUSI NICIODATA !Dar culmea e alta : voi, ceilalti, sunteti cei care va simtiti lezati!Numai oamenii mediocrii se pot manipula cu lucruri care nu au suport logic, care nu sunt explicate stiintific!!!De ce nu vreti sa va depasiti conditia?
|
|
|||
|
|||
![]()
Parca sunteti IN HAITA ....lupi deghizati in oite,nu?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Camasa-imbracaminte barbateasca? | elena20 | Reguli in Biserica | 7 | 26.01.2013 21:38:26 |
despre imbracaminte si machiaj | oana72 | Generalitati | 183 | 19.11.2012 08:59:59 |
Baiat mort la 17 ani are nevoie de imbracaminte, incaltaminte si sarmale | spre_rasarit | Umanitare | 12 | 16.02.2012 20:53:20 |
Doliul in imbracaminte | elizabeta | Generalitati | 21 | 24.01.2012 15:16:42 |
|