![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2.E destul de sinuos drumul verificării teologiei și științei, dar, într-adevăr, pot fi verificate. 3.Descoperă, oare, adevărul? Fiindcă, pare-mi-se, că toate teoriile științifice sunt supuse relativismului și scepticismului. 4.Să dea Dumnezeu să o putem trăi, fiindcă, bine ai spus, "teologia crestin ortodoxa nu trebuie doar studiata ... ci mai ales trebuie traita". 5.Filosofia actuală actuală oferă, e drept, idei, dar oferă și tot atâtea incertitudini, care până la urmă, "te aruncă" în teologie, dacă îți dorești cu sinceritate explicații valide. Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea religiei din scoli | bogdani | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 1172 | 16.09.2011 16:35:30 |
Scoaterea omului inaintea animalului | Man Teo | Generalitati | 12 | 25.07.2011 14:53:39 |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
|