![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
290. Comentariu la predica liderilor pucioși de la Noul Ierusalim din 19-12-2010 (IV)
Adepții pucioși sunt chemați să-L sprijine pe neputinciosul "Dumnezeu" pucios în mersul Lui "greu și tot mai greu", promițându-le că vor fi răsplătiți cu ajutor de la El când îi va ajunge și pe ei vremea disperării. În final li se amintește totuși că ajutorul promis este condiționat de propriile lor puteri, care trebuie să-i ajute ca să poată: " O, [...]Ridicați-vă să-L apărați pe Domnul și mersul Său cel greu și tot mai greu, că veți avea nevoie de sprijin de la El când vă va fi greu în vreme de disperare, că iată, a și ajuns la voi această vreme grea! Nu stați nepăsători, nu vă încântați să fugiți de durerea care v-a cuprins pe neașteptate [...] Eu vă ajut, dar numai dacă puteți ca Domnul și nu ca voi. " (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 19 decembrie 2010) Adepții pucioși sunt chemați să-i aline pe liderii lor "cei din porți", care sunt acum "storși de tot" ca niște cârpe și plâng și suspină fără alinare, după întâlnirea tainică și încordată dintre ei și Duhul, "Domnul" lor, dar care se arată față de adepții lor zâmbitori și cu fața senină, ca niște farisei desăvârșiți ce sunt, pururea jucând teatru cu cei din jur: "Am ținut în încordare pe cei din porți pentru ca să pot să vin cuvânt în carte. I-am stors de tot cu statul Meu în ei ca să pot cuvânta. O, dacă ai vrea, poporul Meu, să-i alini pe ei, ți-aș mulțumi cu multul, tată, că ei plâng și suspină tăcuți, și zâmbetul cel senin ți-l dau ei ție pe fața lor, dar durerea în ei îi macină și n-au alin, și se uită după alin și n-au. " (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 19 decembrie 2010) "Dumnezeul" de la Pucioasa este surprins să afle "pe pielea Lui" cât de mincinos este omul. El mărturisește încă odată că nu este Atotștiutorul, ci A-tot-Neștiutorul, căci S-a lăsat mințit mișelește de niște oameni cu două fețe, care au dovedit că puterea lor de om a fost mai tare decât puterea Lui de "Dumnezeu". El cere ajutorul adepților pucioși ca să-I dea ei Lui "alinul în vreme de grea durere", de care se pare că are neapărată nevoie: "O, cât de mincinos este omul! O, cât M-au mințit cei ce și-au tot arătat puterea lor de om! Numai pentru pocăință trebuie putere, numai așa să poți tu, popor învățat de Domnul Dumnezeul tău, că vin la tine și te învăț, că fără de învățătură pieri, tată. Eu nu te las să pieri și nici tu să nu Mă lași, dar alinul în vreme de grea durere dă-Mi-l tu, tată, și unul altuia dați-vă putere pentru dureri, căci iubirea, o, iubirea, își arată toată puterea ei în vremea ei de încercare, fiule, în vreme de durere pentru ea, poporul Meu." (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 19 decembrie 2010) În încheiere, adepții pucioși sunt îndemnați încă odată să se deschidă cu totul liderilor pucioși, astfel încât aceștia să păstreze un control desăvârșit al gândurilor, sentimentelor, intențiilor și faptelor adepților lor, iar aceștia, cu creierele spălate, să acționeze ca niște automate în favoarea exclusivă a liderilor lor: "O, dați-vă, tată, simțămintele și lucrarea lor ca să vă fie cercetate și vegheate, ca să nu-și facă satana cuibul său prin ele în voi, o, fiilor vegheați de Duhul Meu Cel Sfânt pe pământ!" (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 19 decembrie 2010) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa | mihailt | Secte si culte | 2319 | 30.07.2010 23:36:37 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|