Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2011, 19:40:11
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
La catedrala din Timisoara se foloseste un pahar cu apa in care se pune lingurita imediat dupa ce s-a impartasit cineva. Sunt doua lingurite si merLa catedrala din Timisoara se foloseste un pahar cu apa in care se pune lingurita imediat dupa ce s-a impartasit cineva. Sunt doua lingurite si mereu una sta in apa in timp ce cu cealalta se da Sfanta Impartasanie.eu una sta in apa in timp ce cu cealalta se da Sfanta Impartasanie.

Daca asa procedeaza parintele nu e bine in seamna ca voi va indoiti o fi or no fi Hristos in Sfantul Potir?doctorul doctorilor. Si ce daca tine lingurita in apa gata sa dezinfectat? aiurea
Da.. si mie mi se pare ciudat...pai atunci inseamna ca preotii vor sa ofere protectie facand acest gest cu lingurinta in apa..deci ce sa inteleaga omul de rand??? ca se indoiesc tocmai preotii!?...sau or fi noile norme UE ..!?...si vorba ta,oricum nu se dezinfecteaza asa,pentru ca in apa aia se amesteca saliva tuturor...
Ai doua variante : crezi cu toata fiinta ca acolo e trupul si sangele lui Hristos si nu ai cum sa te contaminezi cu ceva...sau te indoiesti/nu crezi si atunci nu mai iei..Dar sa balacim linguritele in apa...mi se pare tras de par...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Produse de post - sa nu fie de la animal, sau componentele? sophia Postul 95 22.10.2012 17:08:09
produse bio Life-Care arifa Generalitati 5 31.08.2010 18:43:02