Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Ați dori o asemenea schimbare?
Da 43 75,44%
Nu 8 14,04%
Nu-mi pasă / Indiferent / Indecis 6 10,53%
Votători: 57. Nu poti vota in acest sondaj

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2011, 12:49:29
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps3 Vezi mesajul
Fraților, dacă tot ne numim „CreștinOrtodox Forum”, nu vi se pare normal să avem drept simbol o cruce ortodoxă și nu ceva laic și lipsit de vreo valoare ?

Mă refer la poza asta, cea din partea de stânga sus a forumului:

Ce-i asta? Doi maimuțoi fără față în dialog, duce cu gândul la comunitate. Dar noi suntem mai mult decât o comunitate, suntem o comunitate creștin ortodoxă!

Nu s-ar potrivi mai bine ceva de genul acesta?

Adică Crucea lui Hristos sau cei doi maimuțoi fără nici o valoare ?
Nu ar fi o idee rea ce spui tu, dar din urmatorul considerent nu cred ca se cuvine:
voind sa faci un lucru deosebit de bun - faci in acelasi timp unul deosebit de rau!!!!
Jicnesti! Noi nu luam in seama, dar este un site ortodox adica si gazda la alte confesiuni!
Pai ce parere si drag sa le fie de noi ?
Si mai mult, inainte de a fi gazda, ce ortodox esti vorbind cu indiferent cu cine in asemenea mod?
Eu una te apreciez dar aici sincer gresesti si imi permit sa-ti dau un sfat, daca vrei bineanteles sa-l accepti: nu poti apara/propovadui adevarul atunci cand in acelasi timp duci numele Domnului in desert!!!!
Asta se aplica si pe scara mai larga, cum sa pui ca si simbol Sfanta Cruce cand forumul este plin si de discutii neortodoxe????
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca sunt fosti fumatori pe forum... cred_cu_adevarat Generalitati 36 25.04.2012 16:35:00
Forum Crestin Ortodox! Pr. Gheorghe Generalitati 4 19.09.2011 13:16:37
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? Florin-Ionut Umanitare 60 09.02.2011 19:58:11