Citat:
În prealabil postat de Andreea_me
Nu te-ai gandit ca poate tot ce s-a intamplat cu micuta Alessia este o incercare pentru ati fi testata taria, caracterul .De obicei cei mai buni la suflet, mai milosi, care au credinta in Dumnezeu trec prin mai multe necazuri decat o persoana care face rau. Si eu am pierdut doua sarcini si stiu ca e dureros dapai pentru tine care ai apucat sa o vezi si din pacate a plecat prea repede.Pe mine ma doare foarte mult cand aud ca atatia copilasi pleaca atat de repede de langa parintii lor.Daca as avea o putere cred ca as alina suferintele la toti cei ce sufera fie au pierdut un copil, o persoana draga...fie trec prin experiente de viata negative....Este cumplit de dureros si doar cine trece printr-o pierdere poate intelege ce inseamna.Eu zic sa fii tare si sa nu iti pierzi credinta si mai ales speranta.Nu trebuie sa crezi ca nu ai motive sa traiesti din contra ai multe pentru ce sa traiesti , tocmai fiica ta ti-a demonstrat cat de fragila este viata si ca trebuie s-o traiesti la maxim, dar si sa fii tare curajoasa.Asta si-ar dori Alessia sa vada o mama puternica care nu se lasa doborata si sa reusesti sa mergi mai departe.Uite ca mi-au dat si lacrimile.Incearca sa iti gasesti alinarea in Dumnezeu, forta de care ai nevoie pt a merge mai departe.Caile Domnului sunt necunoscute insa nu imposibile.Bafta multa si fii tare si nu te mai invinovati.Timpul e cel mai bun sfetnic.
|
M-ai facut sa plang...cat de adevarat ai zis, si cat de frumos...imi pare rau pt sarcinile pierdute, sper sa reusesti si tu in curand sa ai un bebe mic...intr-adevar, timpul e cel mai bun sfetnic si el le va rezolva pe toate insa sunt sigura ca va trece ceva timp pana cand durerea se va ameliora insa de disparut, nu va disparea complet deloc...va ramane mereu in amintirea noastra ,un ingeras minunat.